15.6.2019 15:20

Καλοκαίρι… σημαίνει ντύσιμο με βερμούδες για κάθε άνδρα!

Κάθε καλοκαίρι είσαι εσύ… και οι βερμούδες σου. Άλλωστε ξέρουμε ότι κάθε άνδρας είναι σχεδόν συναισθηματικά δεμένος με τις βερμούδες του! Όχι βέβαια από χούι, αλλά γιατί είναι οι μόνες που του προσφέρουν την απόλυτη άνεση και δροσιά που χρειάζεται όταν τα θερμόμετρα βαρέσουν κόκκινο μέσα στο καλοκαίρι!

Την ίδια στιγμή, όμως, πέρα από το πρακτικό κομμάτι, μια ανδρική βερμούδα είναι ιδανική επιλογή για να υποστηρίξεις ένα μοδάτο casual style. Γι’ αυτό τον λόγο, πολλοί άνδρες βρίσκουν την ευκαιρία τώρα το καλοκαίρι και, σε αντίθεση με τα μακριά παντελόνια τους ή τα κλασικά blue jean, φορούν ανδρικές βερμούδες σε έντονα χρώματα, ή συνδυάζουν τις βερμούδες τους με t-shirt σε έντονα χρώματα, δημιουργώντας μοντέρνα look που χαρίζουν αυτοπεποίθηση και άνεση. 

Μια άνετη υφασμάτινη chino βερμούδα προσφέρει σε κάθε άνδρα ένα υπέροχο καλοκαιρινό look για σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας. Έτσι, μια ανδρική βερμούδα chino σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα μπορεί, αλλάζοντας μόνο το πάνω μπλουζάκι, να φορεθεί σε πρωινή φάση ή το απόγευμα με τους φίλους στον καφέ.

Το ίδιο ισχύει και για ανδρική βερμούδα σε militaire look με το γνωστό army σχέδιο παραλλαγής που κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί. Δυναμικό στυλ, ευκολοσυνδύαστο με τα όλα και πάντα στη μόδα, είναι από τα αγαπημένα στυλ κάθε άνδρα σε βερμούδα.

Φυσικά όταν πέσει η νύχτα και το καλοκαιρινό nightlife σε καλεί, μια μοντέρνα cargo βερμούδα σε συνδυασμό με πουκάμισο μπορούν εύκολα να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν διαχρονικό chic style όσο απολαμβάνεις το ποτό σου.

Επειδή καλοκαίρι έχουμε, όμως, η ανδρική φόρμα βερμούδα από απαλό ύφασμα είναι κάθε στιγμή κατάλληλη και έτοιμη να αναδείξει την πιο cool εκδοχή σου. Συνδύασέ την με πολλά διαφορετικά t-shirt και νιώσε άνετος κάθε λεπτό.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάς, οι αγαπημένες σου ανδρικές βερμούδες σε όλα τα αγαπημένα σου σχέδια βρίσκονται στη Brokers. Ανακάλυψε τώρα με ένα κλικ μοντέρνα σχέδια σε ανδρικές βερμούδες chino, φόρμες βερμούδες, ανδρικές βερμούδες cargo και φυσικά… jean βερμούδες που λατρεύει κάθε άνδρας.

Ολοκλήρωσε το ιδανικό καλοκαιρινό look με τις ανδρικές βερμούδες Brokers και ετοιμάσου να ζήσεις ένα super καλοκαίρι όπως το φαντάστηκες!   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ