10.4.2019 16:46

Αγώνας Φιλανθρωπικού σκοπού

Θέλοντας να τιμήσει ανθρώπους του ποδοσφαίρου που σήμερα δεν βρίσκονται στη ζωή, η Ε.Π.Σ Χίου διοργανώνει τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου έναν αγώνα ποδοσφαίρου τα έσοδα του θα διατεθούν στις ομάδες που ανέδειξαν τον Γιάννη Ντομάτα, Γιώργο Παπά , Μικέ  Σταμουλα,Σταμάτη Γαβανο και Σταμάτη Σανδαλαρη. « Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για όλους εκείνους που προσέφεραν τα μέγιστα στο Χιώτικο ποδόσφαιρο. Πριν την έναρξη του αγώνα θα δώσουμε τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες τους  και αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στη Μικρασιατική  και την Καλαμωτή και ακολούθως Βαρβασιακός με Όμηρο Καλλιμασιάς .  όλα τα έσοδα θα διατεθούν στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες για να τα διαθέσουν με τη σειρά τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο στις 24 Απριλίου στις 16:00», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κ. Νικολαΐδης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ