17.7.2019 21:10

Τα υπέρογκα χρέη πνίγουν το ιστορικό ναυταθλητικό σωματείο της Χίου

Άκαρπη η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου που είναι αντιμέτωπος με οφειλές άνω των 110.000 ευρώ

Μόλις 29 άτομα έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χίου για ενημέρωση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Με τον Γιάννη Αναδιώτη να έχει δηλώσει παραίτηση από τη θέση του προέδρου και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να αναζητούν απεγνωσμένα σωτηρία για τα χρέη του ναυταθλητικού σωματείου, που υπερβαίνουν τις 110.000 ευρώ, το μέλλον για τον Ν.Ο.Χ. φαντάζει πραγματικά απογοητευτικό.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός της έλλειψης ενδιαφέροντος από την τοπική κοινωνία να στηρίξει το σωματείο και τη γενικότερη προσπάθεια για ορισμό νέας διοίκησης, αφού τελικά αναβλήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προέβλεπε η πρόσκληση, όπως ο απολογισμός, ο έλεγχος πεπραγμένων και η ανάδειξη νέου Δ.Σ. μετά τη δηλωμένη αδυναμία της παρούσας διοίκησης.

Ενεργό ρόλο από τους αιρετούς

Μη έχοντας άλλο τρόπο λύσης του μεγάλου οικονομικού ζητήματος που έχει προκύψει για τον όμιλο οι παρόντες αποφάσισαν να αποταθούν στους Χιώτες αιρετούς, απερχόμενους και νέους, καλώντας τους να καταθέσουν προτάσεις σωτηρίας του Ναυταθλητικού Σωματείου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ