13.5.2019 10:24

Δίπλα στους πολίτες της Χίου ο Παναγιώτης Χριστόφας

Περιοδεία στη Χίο έκαναν αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Παναγιώτη Χριστόφα.

Ο κ. Χριστόφας βρέθηκε στο νησί από την Πέμπτη έως και το Σάββατο και μαζί με τους υποψηφίους επισκέφθηκαν μια σειρά υπηρεσιών και χωριών της Χίου.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη επισκέφθηκαν τον Δήμο, το Νοσοκομείο και υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Χίο, και τα χωριά Νεχώρι, Θυμιανά και Νένητα. Την Παρασκευή σειρά είχαν η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και η Βιβλιοθήκη του Κοραή ενώ το Σάββατο, ο Παναγιώτης Χριστόφας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν τη Συκιάδα, τη Λαγκάδα, τα Καρδάμυλα, τη Βολλισό, την Καλαμωτή, το Παντουκιό, τα Μεστά και το Πυργί.

Ο συνδυασμός «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις επισκέψεις του στα νησιά, που βρίσκονται... μακριά από τη διοικητική έδρα της Περιφέρειας, αφού μεταξύ άλλων ζητούμενο είναι την επόμενη τετραετία να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από το συγκεντρωτισμό των «εξουσιών» στη Μυτιλήνη τα τελευταία 4μιση χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του προγράμματος του κ. Χριστόφα η αποκεντρωμένη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, με ενίσχυση του ρόλου των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, άλλα και την επαναφορά των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και στα άλλα νησιά, ώστε οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κάθε Περιφερειακής ενότητας να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ