10.1.2020 15:38

ΒΙΝΤΕΟ- «Ας το κατανοήσουν στην Κυβέρνηση ότι η Χίος δεν θα γίνει αποθήκη ψυχών»

Μήνυμα προς την Κυβέρνηση ότι δεν θα επιτρέψει τη μετατροπή της Χίου σε αποθήκη ψυχών για χάρη της Ευρώπης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, έστειλε μέσω δηλώσεών του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόθεσης της κυβέρνησης να δημιουργήσει νέα δομή στο 15ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Χίου – Βολισσού.

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου για μία μόνο δομή καταγραφής και ταυτοποίησης 500 ατόμων είναι δεδομένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως είπε, το πρωί της Δευτέρας έχει συγκαλέσει τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων προκειμένου να αποτυπωθεί η κατάσταση ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως εξήγησε ο Σταμάτης Κάρμαντζης, αυτό το οποίο προέχει είναι η ενότητα αφού κάποιοι επιχειρούν να διασπάσουν τους Χιώτες στα δύο ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στα Καμπόχωρα λέγοντας ότι, κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχάσει ότι το Χαλκειός και τα γύρω χωριά ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά από το 2016 μέχρι και σήμερα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ