15.1.2019 14:29

Δυσκολεύεται με υποψηφίους και συλλέγει υπογραφές στήριξης !

• Αδιέξοδη κίνηση εντυπωσιασμού από τον στριμωγμένο Μαν. Βουρνού που βάζει τους συμβούλους του να υπογράψουν κείμενο στήριξης της υποψηφιότητάς του.

Τις δυσμενείς εντυπώσεις από την απόφαση σχεδόν των μισών εκλεγμένων συνεργατών του να μην τον ακολουθήσουν με εκ νέου υποψηφιότητα τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές πασχίζει να καλύψει ο Μαν. Βουρνούς.

Ο αρνητικός απόηχος από την απροθυμία τους υποχρεώνει το δήμαρχο να μεταχειριστεί τεχνάσματα που θα εμφανίζουν τουλάχιστον αρραγές το μέτωπο της «Πρωτοβουλίας». Σε αυτό το πνεύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά τις τελευταίες ώρες από το σύνολο του συνδυασμού την υπογραφή σε κείμενο στήριξης της εκ νέου υποψηφιότητας του.

Ήδη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Γεωργιάδης, οι αντιδήμαρχοι Απ. Τζιώτης και Γ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ, Γ. Κερμπάτσος, ο πρόεδρος της ΕΤΑΧ, Ι. Αμύγδαλος, ο πρόεδρος του Ομηρείου Ηλ. Σμυρνιούδης, ο εντεταλμένος σε θέματα Τουρισμού σύμβουλος Δημ. Καράλης, ο πρώτος σε σταυροδοσία δημοτικός σύμβουλος Παν. Παππής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κλ. Χρύσης, Ε. Καλκούνη και Στ. Ζουμίδης και πιθανόν ο Γ. Τσάκος έχουν μεταφέρει στο Μαν. Βουρνού την απόφαση τους να μην συνεχίσουν ως υποψήφιοι στην «Πρωτοβουλία».

Προφανώς, για λόγους ηθικής τάξης, οι περισσότεροι, ειδικά όσοι παραμένουν σε θέσεις ευθύνης, θα υπογράψουν το κείμενο στήριξης.

Οι πάντες βέβαια αντιλαμβάνονται ότι όταν δεν είσαι υποψήφιος ούτε τον ίδιο ζήλο δείχνεις, ούτε να πείσεις ψηφοφόρους με την ίδια ικανότητα μπορείς. Μπορούν, επομένως, να ανατραπούν με τεχνάσματα οι εντυπώσεις;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ