27.3.2020 16:25

«Η Χίος εκπροσωπείται από επώνυμους εκλεγμένους και θεσμικούς»

Σηκώνει το γάντι ο Δήμαρχος Χίου και τοποθετείται για τη λειτουργία της Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων

Μία ανάρτηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων Χίου, ήταν αρκετή προκειμένου να πυροδοτήσει εκ νέου τη συζήτηση για τον ρόλο της συγκεκριμένης επιτροπής που συστάθηκε μέσα από τον αγώνα των κατοίκων του Βροντάδου και όχι μόνο ενάντια στη δημιουργία υπερδομής στο Αίπος.

Έτσι μετά τον Υπουργό Μετανάστευσης, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης τοποθετήθηκε δημόσια μέσω του «π» επισημαίνοντας ότι η Χίος εκπροσωπείται και διοικείται από επώνυμους εκλεγμένους και θεσμικούς.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Πολλάκις στο παρελθόν έχω τοποθετηθεί επαρκέστατα και ξεκάθαρα και με δηλώσεις μου στον Τύπο αλλά και σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την λειτουργία και τις ανακοινώσεις μη θεσμικών επιτροπών ή άλλων.

Θεωρώ κάτι παραπάνω από αυτονόητο ότι οι όποιες ανακοινώσεις, από όπου και αν προέρχονται, πρέπει να υπογράφονται επωνύμως. Για μία ακόμη φορά δηλώνω ότι η Χίος εκπροσωπείται και διοικείται από επώνυμους εκλεγμένους και θεσμικούς».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ