21.1.2019 18:32

Εδραιώνει την παρουσία του στη Χίο ο Κ. Μουτζούρης

Στην Χίο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πρώην πρύτανης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθηγητή Κώστας Μουτζούρης.

Ο κ. Μουτζούρης είχε μια σειρά από συναντήσεις με υποψηφίους του συνδυασμού αλλά και αυτοδιοικητικά στελέχη, καταγράφοντας για μια ακόμη φορά το θετικό κλίμα που επικρατεί στο νησί για την υποψηφιότητα του ενώ παράλληλα συναντήθηκε με μέλη διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Επίσης παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «Ο Φάρος», την Κυριακή το πρωί στο κινηματοθέατρο του Συλλόγου στο Βαρβάσι για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η Πρόεδρος του «Φάρου» Γεωργία Χούλη ευχαρίστησε τον κ. Μουτζούρη για την παρουσία του, με τον υποψήφιος Περιφερειάρχη να ανταποδίδει και να δηλώνει πως ο σύλλογος θα έχει την άμεση συμπαράσταση του από δω και πέρα. Τα

έλος ο κ. Μουτζούρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χωρίς φόβο αλλά με πάθος» στον ΑΝΤ1 Αιγαίου (105.00FM) στην οποία ανέλυσε τις σκέψεις και το όραμα του για την Χίο αλλά και γενικότερα για το Βόρειο Αιγαίο, τονίζοντας πως αμέσως μετά την εκλογή του ως Περιφερειάρχης, τα νησιά μας θα τύχουν της τύχης που τους αξίζουν, προς όφελος των κατοίκων τους, που τα τελευταία χρόνια βιώνουν την απαξίωση και την απομόνωση από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ