9.7.2020 15:54

Έρχεται σειρά εντάξεων νέων έργων στο παρόν ΕΣΠΑ [vid]

Μία σειρά σημαντικών έργων προωθεί για ένταξη στην παρούσα προγραμματική περίοδο η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Ξενάκη να διατυπώνει τη βούληση του Δημάρχου για αναπτυξιακά έργα μέχρι το τέλος της 4ετίας.

Όπως ο ίδιος είπε, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να υλοποιηθούν όλα τα έργα που κληρωνομήθηκαν από τον Μανώλη Βουρνού ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκονταν.

«Ένα έργο μπορεί να θεωρηθεί υλοποιημένο όταν είναι στο στάδιο της συμβασιοποίησης. Τότε μπορούμε να πούμε ότι υλοποιείται. Μέχρι όμως να φθάσουμε σε αυτό το σημείο, υπάρχει μία ολόκληρη διαδικασία», ανέφερε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ξενάκη, στην παρούσα προγραμματική περίοδο θα υλοποιηθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χίου με 460.000 ευρώ, τα αντιπλημμυρικά των Μεστών και του Καλοπλύτη, τα ανοικτά κέντρα εμπορίου καθώς και η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου.

Ειδικότερα ως προς το τελευταίο, ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχει παραδοθεί από μελετητική ομάδα, η μελέτη για τα ηλεκτρομηχανικά.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ