18.6.2019 12:13

Κ. Μουτζούρης: «Από 1η Σεπτεμβρίου η Χίος θα αποφασίζει για τον εαυτό της»

Από το νησί που τον εκτόξευσε στον θρόνο της Περιφέρειας επέλεξε να ξεκινήσει τις μετεκλογικές του επισκέψεις, ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος το πρωί επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, υποσχόμενος ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, η Χίος αλλάζει σελίδα και το νησί θα αποφασίζει για το μέλλον του.

«Ήδη μαζί με τους συνεργάτες μου μελετάμε τη νομοθεσία ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου η Χίος να έχει δικαίωμα υπογραφών και αποφάσεων. Από τούδε και στο εξής  εσείς θα αποφασίζετε για το νησί σας και εμείς απλά θα έχουμε την εποπτεία  και φυσικά θα βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία.  Χαίρομαι που βρίσκομαι στο νησί που ο συνδυασμός μου κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό στις πρόσφατες εκλογές και ιδιαιτέρως χαίρομαι που ο Σταμάτης είναι Δήμαρχος και εγώ Περιφερειάρχης, διότι ο Σταμάτης από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι μαζί θα πορευτούμε και θα είμαστε νικητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Περιφερειάρχης.

«Καλωσορίζω στο σπίτι του το νέο μας περιφερειάρχη και φίλο Κώστα Μουτζούρη», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης και νεοεκλεγείς δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, επισημαίνοντας ότι η Χίος σε τέσσερα χρόνια θα είναι διαφορετική και θα πάψει να υπάρχει αυτή η στασιμότητα.

«Γνωριζόμαστε χρόνια και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα έχουμε μία υπέροχη συνεργασία. Όλα θα τείνουν προς το καλύτερο και θα το διαπιστώσετε σε τέσσερα χρόνια που η Χίος θα είναι αγνώριστη», είπε κλείνοντας ο Στ. Κάρμαντζης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ