24.6.2019 18:47

Άφησαν τον Καρφά χωρίς internet και τηλέφωνο

Χωρίς Pos, χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και χωρίς να υπάρχει απάντηση από κανέναν υπεύθυνο

Μετά τα Μεστά, ήρθε η ώρα του Καρφά. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η πλέον τουριστική περιοχή της Χίου ο Καρφάς παραμένει χωρίς internet και τηλέφωνο εξαιτίας βλάβης του ΟΤΕ.

Όπως καταγγέλλουν επιχειρηματίες της περιοχής στον Καρφά, από εργασίες με κομπρεσέρ προκλήθηκε ζημιά σε δέσμη καλωδίων του ΟΤΕ που συνδέει τηλεπικοινωνιακά την περιοχή με αποτέλεσμα από το πρωί της Δευτέρας να μην λειτουργεί τίποτα.

«Οι λιγοστοί πελάτες μας διαμαρτύρονται. Άλλοι δεν μπορούν να πληρώσουν διότι δεν λειτουργού τα POS, άλλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσω διαδικτύου με τις οικογένειές τους αλλά είναι αδύνατο και ο ΟΤΕ αδιαφορεί.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε για βλάβη αλλά μας είπαν ασαφώς ότι το πρόβλημα θα φτιαχτεί μέσα στις επόμενες ημέρες, σαν να αφορούσε κάποιο αδιάφορο οικιακό πρόβλημα», ανέφεραν οι καταγγέλλοντες.

«Πάρτε μία κάρτα των 5 ευρώ»
Το ακόμη πιο εξοργιστικό στις διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ πρότειναν στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να αγοράσουν μία κάρτα των 5 ευρώ να την τοποθετήσουν σε άλλο κινητό και από αυτό να δώσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο στους πελάτες τους, αγνοώντας την περιορισμένη εμβέλεια των κινητών hotstpot.

Τελικά έπειτα από πολλές ώρες το συνεργείο του ΟΤΕ ενημέρωσε ότι προκειμένου να υπάρξει αντικατάσταση του προβλήματος θα πρέπει να έρθει ανταλλακτικό από την Αθήνα. Μέχρι τότε επιχειρηματίες και καταστηματάρχες αναμένουν με δεμένα χέρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Καρφάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ