17.5.2019 10:39

Τα Καρδάμυλα γυρνούν την πλάτη στον παραλογισμό

Πηγή Φώτο: Γαλάντης Λουκάκης

Έντονες συζητήσεις για τη δημιουργία καύσης τηγανέλαιων στην περιοχή Κουλαλά

Την ώρα που μειοψηφία κατοίκων της Λαγκάδας επιχειρεί να χειραγωγήσει ολόκληρο το χωριό και να το οδηγήσει όχι μόνο κατά της μικρής μονάδας καύσης τηγανέλαιων αλλά και συνολικά ενάντια στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στα Καρδάμυλα έχει ανοίξει ο διάλογος για δημιουργία μονάδας καύσης τηγανέλαιων.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «π» υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ιδιώτη προκειμένου να στεγαστεί η μονάδα καύσης ελαίων σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή Κουλαλάς, κάτι που όχι μόνο δεν δημιουργεί αντιδράσεις αλλά συναντά τη θετική αποδοχή μεγάλης μερίδας των κατοίκων.

Την συζήτηση που έχει ανοίξει στα Καρδάμυλα επιβεβαίωσε στον «π» και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων Νίκος Βασιλάκης.

«Υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος στην περιοχή Κουλαλάς που υπάρχει πρόθεση να ενοικιαστεί ώστε να λειτουργήσει αυτή η μονάδα στο χωριό μας. Ως Δημοτική Κοινότητα δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση, όμως προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για μία τέτοια μονάδα στο χωριό μας μαζί με τα όποια οφέλη τη συνοδεύσουν», ανέφερε ο κ. Βασιλάκης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ