16.7.2019 12:43

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση της Χίου

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχηµάτων και παραµονής εκδροµέων σε δάση και ευπαθείς περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, από τις 21:00 κάθε βράδυ έως τις 6 το πρωί από σήμερα και µέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, 31 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα οι περιοχές που θα υπάρχει απαγόευση είναι οι Γιαννάκι, Ταυρί, Αψηλές, Λίμνη, Ρείκια, Αγία Παρασκευή.

H παραπάνω απαγόρευση θα ισχύει στις περιπτώσεις που ο ηµερήσιος χάρτης κινδύνου πυρκαγιών που δηµοσιεύεται στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της Γενικής Γραµµατείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), παρουσιάζει για τις περιοχές που εφαρµόζεται η απαγόρευση κατάσταση κινδύνου 3 (υψηλή), 4 (πολύ υψηλή), ή 5 (κατάσταση συναγερµού).

Επιπλέον θα υπάρχει ενδεχόµενο ελέγχου, από εξουσιοδοτηµένα όργανα (Πυροσβεστική – Αστυνοµία – Στρατός –∆ασαρχείο) και γι’ αυτό παρακαλούµε για τη συνεργασία τους,  ώστε η κοινή αντιπυρική προσπάθεια να έχει θετικό αποτέλεσµα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ