12.12.2018 15:25

Καθυστερημένο συγγνώμη με πολλές δικαιολογίες από την κεντρική διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ

"Συγγνώμη αλλά εμείς ευθυνόμαστε για μία μόνο διακοπή"

Μετά από δύο εβδομάδες καθημερινών διακοπών ρεύματος η Κεντρική Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους της Χίου για την αναστάτωση που προκλήθηκε, την 10η Δεκεμβρίου, αφού μόνο για εκείνη την μέρα υποστηρίζει ότι φέρει την ευθύνη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους γράφουν:

Την 10η Δεκεμβρίου και περί ώρα 15:30 προκλήθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Χίου, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού λιμένα και της αγοράς, οφειλόμενη σε φθορά διασυνδετικού υπογείου καλωδίου, τα αίτια της οποίας διερευνώνται. Κατά τη διαδικασία εντοπισμού του σφάλματος, προκλήθηκε αστάθεια στο ηλεκτρικό σύστημα της Χίου (νησιά Χίος, Ψαρά και Οινούσσες), προκαλώντας διακοπές ρεύματος στις γραμμές που ηλεκτροδοτούν τα χωριά της νότιας και κεντρικής Χίου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και ζητά την κατανόησή τους, καθώς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση του προβλήματος και την αποκατάσταση της ομαλής ηλεκτροδότησης των νησιών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΔΕΔΔΗΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ