30.7.2019 12:54

Ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά ο φιλανθρωπικός τραχανάς του Ερυθρού Σταυρού

Με τον χειροποίητο τραχανά των κυριών του Ερυθρού Σταυρού να έχει μεγάλη ζήτηση και να εξαντλείται μέσα σε λίγες ώρες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο  bazaar  του τοπικού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση του ταμείου του.

Όπως εξήγησε η κα Νίκη Ρυθιανού το bazaar μαζί με την εκδήλωση τσάι είναι οι δύο δράσεις του Ερυθρού Σταυρού με τις οποίες  ενισχύεται το ταμείο για να μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σ ε όλους αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

 «Το  παζάρι  μας αποτελείται μόνο από χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα από τις κυρίες του Ερυθρού.  Ο τραχανάς, που είναι μια συνταγή 150 χρόνων, εξαντλήθηκε ήδη και ίσως αν υπάρξει χρόνος να ξαναφτιάξουμε. Εκτός από τραχανά υπάρχουν χειροποίητα κουλουράκια, κέικ, βότανα. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη».

 

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ