3.7.2020 19:26

Η Λήμνος ζητά την εξαίρεση των Μεστών από τη γραμμή του Λαυρίου

Πηγή φώτο: Κώστας Αναγνώστου

«Τα Μεστά επιβαρύνουν χρονικά το δρομολόγιο», αναφέρει σε επιστολή του στον Γιάννη Πλακιωτάκη ο Δήμαρχος Λήμνου

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε χθες, Πέμπτη 2 Ιουλίου, επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, με την οποία ζητά να εξαιρεθεί ο λιμένας των Μεστών από το δρομολόγιο Λαύριο- Άγιος Ευστράτιος- Λήμνος,  στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επόμενη δρομολογιακή περίοδο.

 Ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει ότι η εμβόλιμη ένταξη των Μεστών στο δρομολόγιο του πλοίου που συνδέει τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο με το Λαύριο προκαλεί μεγάλη χρονική επιβάρυνση για τους επιβάτες και έχει αποτελέσει αιτία διαμαρτυρίας από κατοίκους και επισκέπτες των νησιών. Είναι δε αυτονόητο, δεδομένου ότι  δεν υφίσταται άλλη ακτοπλοϊκή σύνδεση με την κεντρική Ελλάδα, η οποία να έχει χρόνους επιτρεπτούς για τους ταξιδιώτες, ότι τα δρομολόγια δεν θα έπρεπε να επιβαρύνονται με την προσθήκη άλλων, ενδιάμεσων λιμένων.

www.limnosreport.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ