15.2.2020 18:46

Έπεσαν οι υπογραφές για την χωροθέτηση του υπερκέντρου στη Χίο

Ξεκινούν οι εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσης της έκτασης στο «17» ενώ φθάνουν στο νησί 2 διμοιρίες ΜΑΤ από την ηπειρωτική Ελλάδα

Υπογράφτηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και μετανάστευσης για την άδεια χωροθέτησης των Περιφερειακών Υπηρεσιών, Δομών και λοιπών διακριτικών χώρων στις επιταχθείσες εκτάσεις γης, σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιερχομένου της Δευτέρας 10ης Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, χορηγείται άδεια εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης περίφραξης και χωματουργικών για την διαμόρφωση των γηπέδων, με σκοπό  την εγκατάσταση των νέων κλειστών ελεγχόμενων δομών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «π» η ανάδοχος εταιρεία του έργου της περίφραξης, αναμένεται να εγκατασταθεί άμεσα στο «17» μέχρι τέλος του μήνα, προκειμένου από τις πρώτες ημέρες του Μάρτη να ξεκινήσουν οι εργασίες στην περιοχή.

Παράλληλα εντός της εβδομάδας, αναμένεται να φθάσουν στη Χίο, επιπλέον 2 διμοιρίες των ΜΑΤ από την ηπειρωτική Ελλάδα, χωρίς όμως να είναι γνωστό μέχρι στιγμής αν θα εγκατασταθούν στη ΒΙ.ΑΛ. ή αν με την πρόφαση των αυξημένων αναγκών στο Χαλκειός θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να εμποδίσουν τα έργα στο «17».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ