15.1.2019 10:26

ΝΟΔΕ Χίου: «Τολμάτε να μιλάτε και εσείς, που 4 χρόνια συγκυβερνείτε με τον ακροδεξιό Καμμένο;»

Η ΝΟΔΕ Χίου απαντά στα πυρά της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χίου, αφού σε χθεσινή της ανακοίνωση χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή Μ. Βορίδη, ακροδεξιές.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ:

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου μετέφερε σχεδόν αυτούσιες τις δηλώσεις του κ. Μάκη Βορρίδη, βουλευτή Αττικής και τομεάρχη εσωτερικών της ΝΔ με αφορμή την κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε Χίου, για περιφρούρηση των θαλασσίων συνόρων, για συγκράτηση και απώθηση των μεταναστευτικών ροών, για επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας και κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.   

Παράλληλα όμως και χωρίς να μας ξαφνιάσει δόλου, αφού όλοι οι Χιώτες συμπολίτες μας έχουν συνηθίσει με τις φαιδρότητές τους, χαρακτηρίζει όλα τα ανωτέρω, ακραίο και επικίνδυνο σχέδιο.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που συγκυβερνούν τέσσερα χρόνια με τον ακροδεξιό Καμμένο.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν μετατρέψει τα νησιά του Αιγαίου σε ένα απέραντο Hotspot και έχουν ταλαιπωρήσει όλους του νησιώτες του ανατολικού Αιγαίου.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που έχουν καταστήσει και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ τα Πανεπιστήμιά μας καταφύγιο για τον κάθε παράνομο και παραβατικό.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που προέβησαν μόλις προχτές σε "προληπτικές" συλλήψεις πολιτών θυμίζοντας άλλες εποχές.

Τολμάνε και μιλάνε αυτοί που ξεπούλησαν τη Μακεδονία με αντάλλαγμα την μείωση των συντάξεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ