12.3.2019 12:41

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο μας»

Στον βουλευτή Χίου, Ν. Μηταράκη, «τα χώνει» ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

"Διαβάσαμε τελευταία άλλη μια ανακοίνωση-ατάκα του Βουλευτή Χίου της ΝΔ, η  οποία χωρίς διάθεση επί ουσίας πολιτικού διαλόγου και αντιπαράθεσης και μόνο για εντυπωσιασμό ,χρησιμοποιεί  την γνωστή τακτική μηδενίζω τα πάντα, χωρίς να προτείνω αλλά πολύ περισσότερο να αναλαμβάνω τις ευθύνες που προκύπτουν από την πολυετή διακυβέρνηση της χώρας από την ΝΔ.

Ο κ. Μηταράκης  ελπίζει ότι είναι δυνατόν να ξεχάσουμε ότι  όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η  Κυβέρνηση ανέλαβαν  την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα απαξιωμένο και διαλυμένο σύστημα δημόσιας υγείας που ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η  Χίος μετά από στασιμότητα και πλήρη  εγκατάλειψη των  δόμων της Δημόσιας υγείας εκτός των πολλών άλλων,  θωρακίστηκε με  δεκάδες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλει όμως πολύ θράσος να αναφέρεται στην παθολογική κλινική και να μιλά για καθυστερήσεις ,αυξημένες ανάγκες κλπ.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για  την ένταξη και χρηματοδότηση  του έργου  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και την υπογραφή της σύμβασης, χωρίς  να χρειασθεί να εκποιηθεί κανένα περιουσιακό στοιχείο του νοσοκομείου Χίου. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος υλοποίησης των έργων.

Όσον αφορά τις ατυχείς αναφορές για τις υποδομές του νησιού, κάποιο μεγάλο λάθος κάνει και όχι τυχαία.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκόλλησε το Αεροδρόμιο και υλοποιείται το έργο χωρίς να χρειάζονται να γίνουν οι φαραωνικού τύπου φαντασιώσεις τους που τις ήθελαν στα λόγια, το Δικαστικό Μέγαρο  επίσης έχει πάρει τον δρόμο του, όσο για το λιμάνι ας εκπονηθούν πρώτα  οι αναγκαίες μελέτες από τον Δήμο και ξανασυζητάμε.

Για το Φράγμα Κόρης Γεφύρι, ο κ. Μηταράκης  να απευθύνει πρώτα ερώτηση σε όλους τους εμπλεκόμενους των παρελθόντων ετών(Κυβερνήσεις-Περιφέρεια-Δήμος), που σχεδίασαν το έργο και αν ικανοποιηθεί από τις απαντήσεις, να το πει και σε εμάς. Για τέτοια έργα πρέπει πρωτίστως να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η αρτιότητα για την ολοκλήρωση τους. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

Βέβαια έχοντας επιλέξει την  ακροδεξιά γραμμή της ακραίας πόλωσης που έχει επιβάλει το ΛΑΟΣ στην ΝΔ, αναρωτιόμαστε αν  στην ΝΔ γενικότερα, έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα ή νομίζουν ότι όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης- που περιμένουν στην Χίο για δεύτερη φορά-,μπορούν να λένε ότι θέλουν και για όποιον θέλουν.

Αυτή είναι  η κατάντια της ΝΔ ένα θλιβερό κακέκτυπο του ΛΑΟΣ". 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ