22.5.2018 9:38

Ο χορός ενώνει και η ΠΕΚΕΒ μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο τη χορευτική της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η Στέφανι Ζαννίκου και οι 170 χορευτές της αποθεώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο

Έχουν καλή χημεία και αυτό αποτυπώνεται στα πρόσωπα τους,  συνεργάζονται άψογα και λειτουργούν ως ομάδα, γεγονός που αποδεικνύεται επί σκηνής για αυτό εισπράττουν και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ο λόγος για τους 170 και πλέον μικρούς και μεγάλους χορευτές της ΠΕΚΕΒ που για άλλη μία χρονιά έβγαλαν ασπροπρόσωπη τη δασκάλα τους, Στέφανι Ζαννίκου και εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους φιγούρες το παρευρισκόμενο κοινό που από νωρίς είχε κατακλύσει την αίθουσα θεάτρου της ΠΕΚΕΒ.

Για δύο ημέρες ο Βροντάδος χόρευε στους ρυθμούς της Κρήτης, του Αιγαίου, της Θράκης και της Μακεδονίας και τα μέλη όλων των χορευτικών τμημάτων της ΠΕΚΕΒ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής ικανοποιώντας τους θεατές που συμμετείχαν ενεργά στην παράσταση.

Η δασκάλα τους Στέφανι Ζαννίκου άγρυπνος φρουρός και συμπαραστάτης των χορευτών της, εμψύχωνε, έδινε οδηγίες, χόρευε, γινόταν ένα με τα παιδιά. « Είμαστε μια ομάδα, με θετική ενέργεια από τον πιο μικρό χορευτή των 3,5 ετών μέχρι τον πιο μεγάλο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που αγαπάμε αυτό που κάνουμε για αυτό και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Η ΠΕΚΕΒ είναι το δεύτερο μου σπίτι. Ευχαριστώ θερμά όλους τους χορευτές που με εμπιστεύονται τόσα χρόνια, όλο το ΔΣ της ΠΕΚΕΒ για την πολύτιμη στήριξη και συμπαράσταση και όλους όσους βοήθησαν για να βγει μία άρτια οργανωμένη παράσταση», δηλώνει συγκινημένη και συνάμα ικανοποιημένη η Στέφανι Ζαννίκου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΠΕΚΕΒ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ