9.6.2020 13:26

ΒΙΝΤΕΟ- Κοντά στους λιμενικούς η Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Να αποκαταστήσει την εικόνα του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στους Λιμενικούς του Βορείου Αιγαίου, επιχείρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Ένωσης Λιμενικών Χίου – Σάμου για δωρεάν επιχειρησιακών μπουφάν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου ευχαρίστησε τους Λιμενικούς για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν στο ανατολικό Αιγαίο, σημειώνοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου βρίσκεται στο πλευρό τους, προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε κάθε τους αίτημα, κάτι που επιβεβαίωσαν και τα στελέχη της Ένωσης Λιμενικών, σημειώνοντας ότι ο Παντελής Μπουγδάνος είναι από τους λίγους αιρετούς σε τοπικό επίπεδο που δείχνει ενδιαφέρον για τους Λιμενικούς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, από την πλευρά του θέλησε να καλύψει πλήρως τον Περιφερειάρχη, για τον οποίο οι Λιμενικοί του Βορείου Αιγαίου έχουν εκφράσει παρασκηνιακά την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις διαδικτυακές του τοποθετήσεις, λέγοντας ότι, αυτές οι ενέργειες είναι υπό την καθοδήγηση των ίδιων.

Στην τοποθέτησή της η Κεντρική Λιμενάρχης Χίου Ειρήνη Αργύρη, αφού ευχαρίστησε τον Παντελή Μπουγδάνο για την πρωτοβουλία, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι πέρα από τη Λιμενική Αρχή της Χίου, όλες οι Λιμενικές Αρχές στο Βόρειο Αιγαίο δίνουν καθημερινό αγώνα γιατί αυτό επιβάλει το καθήκον και η συνείδησή τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ