26.9.2018 10:33

Μετά το Broadway ο Στέφανος Λούρος πρωταγωνιστεί στο PAW PATROL LIVE

«Όποιος δεν ονειρεύεται δεν ζει»

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» και αυτό ο Στέφανος Λούρος το γνωρίζει καλά αφού κατάφερε με σκληρή δουλειά επιμονή και θέληση να λάβει καλοκαιρινή υποτροφία για το Broadway και να παρακολουθήσει μαθήματα από φημισμένους δασκάλους. « Η συμμετοχή μου στα καλοκαιρινά μαθήματα του "steps on Broadway" από μόνη της ήταν μια εμπειρία... ίσως η σπουδαιότερη που έχω ζήσει μέχρι τώρα», αναφέρει ο Στέφανος συμπληρώνοντας ότι εντυπωσιάστηκε από την ευγένεια και την υπευθυνότητα των ανθρώπων εκεί. «Γνώρισα σπουδαίους καλλιτέχνες... σπουδαίους ανθρώπους!! Δίνουν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι ευγενικοί και τρομερά απλοί. Άνθρωποι οι οποίοι είτε έχουν χορέψει είτε έχουν χορογραφήσει τους μεγαλύτερους σταρ του Broadway. Άλλο ένα πράγμα που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η οργάνωση και η υπευθυνότητά τους. Δεν υπήρξε ούτε μία φορά να έχουμε μαθημα στις 10:00 για παράδειγμα και να μην είναι εκεί στην ώρα τους».

Μετά το Broadway ήρθε το PAW PATROL LIVE

Ο Στέφανος μόλις επέστρεψε από το Broadway εημερώθηκε από μια φίλη του ότι κάνουν κλειστή ακρόαση για την παράσταση PAW PATROL Live και δίχως δεύτερη σκέψη αποφάσισε να πάει. «Πήγα στην ακρόαση πολύ αγχωμένος αλλά κατάφερα να πάρω τον ρόλο. Εγώ λοιπόν είμαι ο Chase. Το κουτάβι αστυνομικός. Ο Chase είναι ένας γλυκός Γερμανικός ποιμενικός. Είναι από τους κύριους χαρακτήρες, ηγετικός, ώριμος και λέγεται οτι είναι και το γρηγορότερο απο τα κουτάβια....θα δούμε στις 26 Οκτωβρίου», σημειώνει ο Στέφανος, ο οποίος στην ερώτηση αν είχε να αεπιλέξει ανάμεσα σε χορευτής και performance τι θα προτιμούσε να είναι , απαντάει με σιγουριά Performance. «Θέλει απόλυτη αφοσίωση... και όσο περνάει ο καιρός με εξιτάρει όλο και περισσότερο. Σκέφτομαι ότι θα έρθει μια μέρα στην οποία ούτε το σώμα μου θα μπορεί να ακολουθήσει, ούτε η φωνή μου... Μέχρι να έρθει όμως αυτή η μέρα δε θα σταματήσω να παλεύω», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος παροτρύνει όλα τα νέα παιδιά να κάνουν όνειρα και να προσπαθούν να τα υλοποιήσουν «Όποιος δεν ονειρεύεται, δεν ζει. Να κάνουμε όνειρα ακόμη και αν αυτά είναι ουτοπικά... ακόμη και αν είναι τα πιο τρελά που θα μπορούσε να κάνει ο ανθρώπινος νους... σίγουρα θα ‘ μαστε πιο ευτυχισμένοι... Πιστεύω ότι όταν κάτι το θέλουμε πολύ... το σύμπαν αργά ή γρήγορα θα κουραστεί και θα μας ακούσει», καταλήγει ο Στέφανος Λούρος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ