Διαπαραταξιακή Επιτροπή στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

keratsini polh

Συζήτηση για προεκλογική περίοδο με απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών των υποψηφίων και σεβασμό στην πόλη

Συγκλήθηκε σήμερα, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας και όπως ρητά ο νόμος ορίζει, η διαπαραταξιακή επιτροπή (παρά το γεγονός ότι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι υποστηρίζουν το αντίθετο). Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι εξής εκπρόσωποι δημοτικών κινήσεων και παρατάξεων:

Από τον «Άλλο Δρόμο» ο κ. Βρεττάκος και η κ. Συράκου. Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο κ. Καλαμαράς, από την «Επόμενη μέρα Κερατσίνι- Δραπετσώνα» η κ. Δατσέρη, από την κίνηση «Αλλάζουμε» ο κ. Καμάς, ο κ. Λάλος και ο κ. Διάκος, από την «Άλλη πρόταση» η κ. Δαβγιώτη, από την «Ελεύθερη κίνηση δημοτών» ο κ. Κούβαρης, από τη «Δική μας πόλη» ο κ. Πεταβρατζής και ο κ. Οικονομάκης και από το «Μαζί μπορούμε» ο κ. Τσατάς.

Στη συνάντηση, αφού ξεκαθαρίστηκε ότι η σύγκληση της διαπαραταξιακής επιτροπής είναι ευθύνη του δημάρχου, έγινε προσπάθεια να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση για το πώς θα διεξαχθεί η προεκλογική περίοδος που ξεκινάει στις 25 Απριλίου, με διπλό στόχο: Την απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών των υποψηφίων και ταυτόχρονα τον σεβασμό στην πόλη. Από τη συζήτηση αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της «Δικής μας πόλης», η εκπρόσωπος της «Επόμενης μέρας Κερατσίνι- Δραπετσώνα» και από το «Μαζί μπορούμε».

Στη συνεδρίαση, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά, πολύ πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ότι θα συγκαλέσει εκ νέου μέσα στην εβδομάδα διαπαραταξιακή επιτροπή με τα εξής θέματα:
1. Επιλογή χώρων για τοποθέτηση από τους δημοτικούς συνδυασμούς περιπτέρων ή ομπρελών στις πλατείες της πόλης.
2. Επιλογή χώρων για τοποθέτηση εξεδρών από τον Δήμο και οι οποίες θα παρέχονται στους συνδυασμούς για τις συγκεντρώσεις τους.
3. Προσπάθεια διευθέτησης ζητημάτων που αφορούν την αφισοκόλληση και την ανάρτηση πανό.

eep logo