Όχι στα γραφεία του καταδικασμένου Λαγού στον Πειραιά!

oxi sta nea grafeia lagou

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Ανταρσία στο Λιμάνι»

Με ανακοίνωσή της η «Ανταρσία στο Λιμάνι» εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην δημιουργία νέων γραφείων του Γιάννη Λαγού στο κέντρο του Πειραιά και καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων των γραφείων. Θα ακολουθήσει πορεία προς τα νέα γραφεία του Λαγού.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ. ο υπόδικος και πρόσφατα καταδικασμένος για την επίθεση στο «Συνεργείο» Λαγός εγκαινιάζει τα νέα του γραφεία στη Σκουζέ 14 στον Πειραιά, προσκαλώντας τον κόσμο να τον «γνωρίσει». Τον γνωρίζουμε καλά για την εγκληματική του δράση όποια προβιά και αν φορέσει στην απελπισμένη προσπάθειά του να γλιτώσει τις καταδίκες.

Στον Πειραιά της προσφυγιάς και της εργατιάς έχουμε βιώσει όλο το προηγούμενο διάστημα τη φρίκη από τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α., τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και επιθέσεις σε αντιφασίστες και μετανάστες. Η σημερινή κυβερνηση ΝΔ, αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, επιτρέπουν εδώ και χρόνια να κυκλοφορεί ελεύθερη η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης και μεθοδεύουν την ελαχιστοποίηση των ποινών με αλλαγές στον Ποινικό κώδικα.

Το αντιφασιστικό κίνημα έδωσε αποφασιστικές μάχες όλο το προηγούμενο διάστημα και με τη δύναμή του έχει καταφέρει οι νεοναζί δολοφόνοι να είναι ένα βήμα πριν τη φυλακή. Τους έχει διώξει από τη Βουλή και μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες θα τους χαλάσει για ακόμα μια φορά τα σχέδια. Μονο το αντιφασιστικο κινημα μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη καταδίκη των δολοφόνων φασιστών...

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας την Παρασκευή 27/9 στις 6μ.μ. και στην πορεία προς τα νέα γραφεία του Λαγού.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!»

 

 

eep logo