Mediline: Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε με προστασία!

medline protect solutions

Kατασκευή προστατευτικού εξοπλισμού απο Ελληνική Βιομηχανία

Σε μια εποχή που η προστασία της Υγείας αναδεικνύεται στην απόλυτη προτεραιότητα όλων των κοινωνιών του κόσμου, μια Ελληνική Βιομηχανία, η Mediline Isothermal Solutions, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, δίνει βροντερό παρόν, κατασκευάζοντας εδώ, ότι μέχρι χθες αναζητούσαμε στο εξωτερικό. Μάσκες, Προστατευτικά Γυαλιά και Ασπίδες Προσώπου!

Ο Κωνσταντίνος Δόντης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mediline δηλώνει: «Χτίσαμε το όνομα μας, με την παραγωγή λύσεων θερμοκρασιακά ελεγχόμενων συσκευασιών για την μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων. Κατακτήσαμε την ηγετική θέση στην Ελληνική Αγορά στις λύσεις συσκευασιών διακίνησης Φαρμάκων και Αίματος. Παρονομαστής των προϊόντων μας όμως είναι ο Εταιρικός μας Σκοπός. Να είμαστε πρωταγωνιστές στην διασφάλιση της υγείας του πολίτη. Σήμερα που το διακύβευμα είναι αυτό ακριβώς, δεν μπορούσαμε να μην δηλώσουμε παρόν. Αναπτύξαμε άμεσα λύσεις προστασίας, όπως μάσκες, γυαλιά και ασπίδα προσώπου. Σήμερα, ότι με κόπο τις προηγούμενες ημέρες προσπαθούσαμε να εισάγουμε, ως χώρα, από το εξωτερικό, παράγεται στην Ελλάδα από μια Ελληνική Βιομηχανία»

«Η Mediline μπορεί, ως κύρια δραστηριότητα, να είναι μια παραγωγική βιομηχανία. Μπορεί να δραστηριοποιείται στις αγορές του φαρμάκου, των βιολογικών υγρών και πλέον των τροφίμων - ποτών. Στον πυρήνα της όμως παραμένει ένας οργανισμός παραγωγής καινοτομίας. Η ψυχή της είναι η Έρευνα και η Ανάπτυξη νέων προϊόντων. Ότι παράγει σήμερα είναι διεθνώς πατενταρισμένα προϊόντα που έχει αναπτύξει η ίδια. Γι’ αυτό και ανταποκρίθηκε άμεσα στην νέα πρόκληση. Σχεδίασε, ανέπτυξε και πλέον διαθέτει σε παραγωγική διαδικασία, προστατευτικές μάσκες, προστατευτικά γυαλιά και ασπίδες προσώπου που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα εισαγόμενα ούτε σε ποιότητα ούτε βεβαίως σε τιμή», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της Mediline, Νίκος Ιωσήφ.

Η Ελληνική Βιομηχανία μπορεί να βρίσκεται λόγω μέτρων προφύλαξης σε περιοριστικό κλοιό αλλά δεν βρίσκεται ούτε σε αδράνεια ούτε σε ύπνωση. Οι άνθρωποι της παραμένουν σε εγρήγορση και αποδεικνύουν ότι όταν και όποτε χρειάζεται, απλά μπορούν!

 

eep logo