4-0 ο ΑΟΚ στα Λιμενάρια με βραβεύσεις και μια δοκιμή(φωτογραφίες)

 4-0 ο ΑΟΚ στα Λιμενάρια με βραβεύσεις και μια δοκιμή(φωτογραφίες)

 Αποστολή: Τάσος Πατσίδης.

Χωρίς τον Κώστα Ανυφαντάκης στον πάγκο που απουσιάζει για λίγες μέρες στην Κρήτη, ο ΑΟΚ κέρδισε με 4-0 στα Λιμενάρια την τοπική Αναγέννηση σε παιχνίδι που έγινε για την ενίσχυση του Βασίλη Τζίνη.

Πριν από το παιχνίδι βραβεύτηκαν τρεις πρώην ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ. Ο Τάσος Τσαπανίδης που τώρα είναι προπονητής στα Λιμενάρια, ο Γιάννης Σαρανταδέκας και ο Αντώνης Τσιμτσιρής.   Στο αγωνιστικό μέρος δοκιμάστηκε για 45 λεπτά με τον ΑΟΚ ο Ερβιν Μπούικο που αγωνίζεται στον Αρη Πρίνου ενώ την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε για 6 μήνες με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στη Γ` Εθνική.  Ο Μπούικο μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε καλύτερα και έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 10` με τον Σιδηρά που πλάσαρε άλλα έσωσε σε κόρνερ ο Παγκάκης και στο 11` με σουτ του Αγγελίδη που μπλόκαρε ο Παγκάκης.  Στη συνέχεια στο 13` το σουτ του Γ. Παπαδόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βεζακιάδης ενώ στο 15` η Αναγέννηση έχασε διπλή ευκαιρία με τον Κουκουτάρη και τον Σιδηρά.  Ο ΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και στο 20` ο Ξόμπλιος έκανε το σουτ αλλά ο Βεζακιάδης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.  Στο 27` το 0-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ του Αλιατίδη ενώ στο 30` ο Ξόμπλιος πάσαρε και ο Χατζηκυριάκου με πλασέ το 0-2.  Στο 33` από ωραία πάσα του Περσίδη ο Μπούικο πέρασε τον Βεζακιάδη και έκανε το 0-3. Στο 40` ο Ξόμπλιος σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια με αυτογκόλ ο Μαλανδρής το 0-4.

Στο 70` σουτ ο Πάλλας απόκρουση του τερματοφύλακα και στο 72` σουτ του Αγγελίδη έξοχη απόκρουση του Παγκάκη σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αναγέννηση: Βεζακιάδης, Τσαπανίδης, Μαλανδρής, Γερογιάννης, Γεωργούλας, Μαμουλάρι, Χρυσάφης, Σιδηράς, Παπαστεφάνου, Αγγελίδης, Κουκουτάρης.

Επαιξαν και οι: Κομνηνός, Πασσάς, Νότας, Αρχοντίστσης, Σαλτάρης, Ιακωβίδης, Μπλιώνης.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης, Μπλιός, Σέχου, Αλιατίδης, Περσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Χατζηκυριάκου, Ξόμπλιος, Μπούικο.

Αγωνίστηκαν και οι: Παυλίδης, Πάλλας, Κέρθι, Θωμαϊδης.   Στην αποστολή ο Δήμιζας.

Η διοίκηση της Αναγέννησης  με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον ΑΟΚ για την τιμή που έκανε  στο σύλλογο της Θάσου να παραβρεθεί  στο γήπεδο των Λιμεναρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που έγινε για την ενίσχυση του Βασίλη Τζίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Διαβάστε επίσης