Ακαδημία ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 : Η πανδημία δεν «σταμάτησε» τις βελτιωτικές δράσεις στο Περιγιάλι (φωτογραφίες)

 Ακαδημία ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 : Η πανδημία δεν «σταμάτησε» τις βελτιωτικές δράσεις στο Περιγιάλι (φωτογραφίες)

Ως γνωστόν η Ακαδημία μας – εναρμονισμένη πλήρως στις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων – είναι κλειστή από την Τρίτη 10 Μαρτίου.

Παρακολουθεί όλες τις ανακοινώσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης ενημερώνοντας παράλληλα αθλητές – γονείς και όσους εμπλέκονται με τον ευαίσθητο τομέα της άθλησης στις μικρές – νεανικές ηλικίες.

Αυτή η δυόμισι μηνών απραξία – λόγω του Κοροναϊού – δεν μας σταμάτησε ποτέ όσων αφορά τις εργασίες που πραγματοποιούμε στους χώρους του βοηθητικού γηπέδου της Ακαδημίας στο Περιγιάλι. Ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου και πριν την λήξη της φετινής χρονιάς προχωρήσαμε στον καθαρισμό χόρτων πέριξ του γηπέδου, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα υπήρξε ριζική επέμβαση ( βάψιμο ) σε εστίες – κάγκελα και μια γενικότερη επιμέλεια του χώρου.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα ενημερώσει εκ νέου γονείς και αθλητές τις επόμενες ημέρες και πριν το πέρας της σαιζόν, για το τι μέλλει γενέσθαι σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που μας έρχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες .

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965

Ο επικεφαλής των τμημάτων Υποδομής Μπάμπης Παναγιωτίδης

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΔΗΜΊΑ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965)

Διαβάστε επίσης