• 25 Απριλίου 2024,

Άλλη εκδοχή για το ατύχημα στον κόμβο της Χρυσούπολης

 Άλλη εκδοχή για το ατύχημα στον κόμβο της Χρυσούπολης

Εντελώς διαφορετικά περιγράφει η οδηγός του ΙΧ τα γεγονότα σχετικά με το χθεσινό ατύχημα στον κόμβο της Χρυσούπολης στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης, για το οποίο η Πρωινή (proininews.gr) δημοσίευσε σχετικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες.

Ισχυρίζεται δηλαδή ότι το περιπολικό της αστυνομίας παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη χωρίς να έχει σε λειτουργία τη σειρήνα ή άλλο προειδοποιητικό σήμα και έτσι έγινε η σύγκρουση με το δικό της αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν κανονικά.

Με βάση τα όσα ισχυρίζεται η οδηγός του ΙΧ το περιπολικό ερχόταν από την Χρυσούπολη με κατεύθυνση την Καβάλα. Ο φωτεινός σηματοδότης στον κόμβο της Χρυσούπολης από την πλευρά που ερχόταν το περιπολικό ήταν κόκκινος και περίμεναν στη σειρά δύο – τρία αυτοκίνητα για να ανάψει το πράσινο. Το περιπολικό –πάντα με βάση τους ισχυρισμούς της οδηγού του ΙΧ- προσπέρασε τα αναμένοντα στον ερυθρό σηματοδότη αυτοκίνητα, παραβίασε το κόκκινο και βγήκε στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Καβάλα χωρίς να λειτουργεί η σειρήνα ή άλλο προειδοποιητικό σήμα ώστε να του δοθεί προτεραιότητα διότι πιθανόν προσέτρεχε σε κάποιο επείγον περιστατικό. Εκεί λοιπόν συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ το οποίο κινούνταν κανονικά και αφού είχε ανάψει το πράσινο από τη δική του πλευρά καθώς κατευθυνόταν από την Ζαρκαδιά προς τη Χρυσούπολη.

Η οδηγός του Ι.Χ προσφεύγει ήδη στη δικαιοσύνη για να αποκατασταθεί η αλήθεια αλλά και να αποζημιωθεί για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πρωινής τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά ήδη το τμήμα τροχαίας Καβάλας και όχι εκείνο της Χρυσούπολης.

Διαβάστε επίσης