• 23 Απριλίου 2024,

Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν και χωρίς πινακίδες

 Αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν και χωρίς πινακίδες

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης με την ευκαιρία έλευσης του νέου κύματος κακοκαιρίας που φαίνεται ότι από το Σάββατο θα επηρεάσει και τον Δήμο Καβάλας. Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο κ. Τσουρουκίδης πιστεύοντας ότι εάν προκύψει πρόβλημα τότε αυτό θα αντιμετωπιστεί αρκετά αποτελεσματικά τόσο στην έδρα του δήμου όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα.

«Μακάρι να μην έρθει, αλλά εάν έρθει θα το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά», σημείωσε ο κ. Τσουρουκίδης για το επικείμενο κύμα κακοκαιρίας. Συμπλήρωσε ότι ο Δήμος Καβάλας είναι πιο ώριμος, αφού κατέγραψε τα λάθη από τις προηγούμενες κακοκαιρίες προκειμένου να τα διορθώσει και να γίνει καλύτερος.

Εντωμεταξύ χθες με το πλοίο της γραμμής ήρθαν στην Καβάλα και παραλήφθηκαν από τον δήμο τα δύο καινούργια εκχιονιστικά μηχανήματα. Αγώνας δρόμου γίνεται προκειμένου αυτά να είναι διαθέσιμα ενόψει της νέας κακοκαιρίας, εάν και εφόσον πλήξει και την περιοχή της Καβάλας. Ο Ανέστης Τσουρουκίδης μας εξήγησε ότι τα δύο νέα οχήματα δεν έχουν πινακίδες κυκλοφορίας. Θα μεσολαβήσει μια διαδικασία για την έκδοσή τους. Πάντως διαθέσιμοι οδηγοί υπάρχουν. Εάν χρειαστεί θα τα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και χωρίς πινακίδες, αναλαμβάνοντας το σχετικό ρίσκο, δήλωσε ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

Διαβάστε επίσης