• 29 Μαρτίου 2024,

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας, «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

 Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας, «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το σύνολο του ψηφοδελτίου του στο Νομό Καβάλας. Η έκπληξη αφορά την δικηγόρο- εργατολόγο Τάνια Ελευθεριάδου. Η συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο προετοιμάστηκε μέρες, οι αντιρρήσεις που λέγεται ότι είχε κάμφθηκαν με κατάλληλους χειρισμούς. Αν μάλιστα πιστέψουμε τις φήμες, τότε δεν αποκλείεται η κ. Ελευθεριάδου να είχε επικοινωνία ακόμη και με τον Πρωθυπουργό.

Στο μακρινό 2009 η κ. Ελευθεριάδου ήταν νομαρχιακή σύμβουλος Καβάλας με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό δραστηριοποιήθηκε αρκετά. Ως που αφοσιώθηκε στην εργασία της, μέσω της οποίας έγινε πολύ γνωστή. Ήταν η βασική δικηγόρος των απολυμένων της ΒΦΛ, στους οποίους συμπαραστάθηκε και με το παραπάνω. Ταυτόχρονα ανέλαβε και συνεργάζεται και σήμερα με αρκετά σωματεία, εξειδικεύεται στα θέματα των συντάξεων κτλ. Η κ. Ελευθεριάδου εκφράζει τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς τα Κεντροαριστερά, η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο είναι βέβαιο ότι θα κάνει καλό στο ίδιο κόμμα. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο συμμετέχει η κ. Αθηνά Παναγιωτίδου, υποψήφια με τον κ. Κατσιμήγα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης ήταν γνωστός από τις προηγούμενες ημέρες. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι είναι οι εν ενεργεία βουλευτές.

Χθες το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε δύο ακόμη υποψηφίους του στην Καβάλα. Έτσι «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του. Οι νέοι πρόσφατα ανακοινωμένοι είναι η Γιώτα Τσαρδακλή και ο (εκ Θάσου) Κωνσταντίνος Μαντέχος. Γνωστοί από καιρό υποψήφιοι είναι οι Παπουτσής- Παπακοσμάς- Τσαλδαρίδης- Τσουρή. Οι 4 ξεκίνησαν ήδη περιοδείες στο Νομό Καβάλας. Για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Καβάλας υπήρχε και το ενδεχόμενο συμμετοχής της Βάσως Μώραλη. Εκ της νομαρχιακής ισχυρίζονται ότι η υποψηφιότητα δεν οριστικοποιήθηκε επειδή η κ. Μώραλη θα απουσιάζει στο εξωτερικό μέχρι το τέλος του μήνα. Χθες βράδυ η ΝΕ ΚΙΝΑΛ Καβάλας συνεδρίασε ώστε να προγραμματίσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση, η οποία θα γίνει με την παρουσία στελέχους των Αθηνών. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συνεχίζει να περιμένει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού καθώς δεν αποκλείεται προεκλογικά ο κ. Τσίπρας να επισκεφθεί την πόλη μας.

*Με την ευκαιρία της υποψηφιότητας της η κ. Παναγιώτα Τσαρδακλή έγραψε στο διαδίκτυο: «Η απόφασή μου να συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές, έχει ως αποκλειστικό σκοπό την έμπρακτη στήριξη της παράταξής μας στη μάχη των εθνικών εκλογών. Μίας παράταξης, που είχε πάντοτε ως γνώμονα της πολιτικής της, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών σε όλους τους πολίτες με αποτέλεσμα τη μείωση των ταξικών ανισοτήτων και τη δημιουργία κοινωνικής ευημερίας.Μίας παράταξης που χάρισε το χαμόγελο σε εκατομμύρια συμπολίτες μας και τους έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.Μίας παράταξης που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας για πολλές δεκαετίες αλλάζοντας “φορά” στο πολιτικό σκηνικό.Έχουμε λοιπόν χρέος να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι, και σε κλίμα συστράτευσης, να δώσουμε στις εκλογές της 7 ης Ιουλίου ένα ηχηρό μήνυμα, θέτοντας εκ νέου τα θεμέλια της δημιουργίας ενός ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, για να “ανατείλει”” και πάλι ο ήλιος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο!!!

*Στη φωτογραφία η κ. Τάνια Ελευθεριάδου όταν ήταν νομαρχιακή σύμβουλος Καβάλας

Διαβάστε επίσης