• 19 Απριλίου 2024,

Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα σουτ»

 Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα σουτ»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή Αγιάς, ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

« Δυστυχώς για μας είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Το μπάσκετ έτσι είναι, το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα  σουτ. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος της κανονικής περιόδου με δική μας επίθεση να βάζαμε το καλάθι και να κερδίζαμε σε νεκρό χρόνο. Αυτό δεν έγινε και μας έφθειρε ψυχολογικά το γεγονός ότι πήγαμε στην παράταση. Δεν είναι τυχαίο που ο Ερμής βρίσκεται στην 3η θέση, έχει γεμάτο και έμπειρο ρόστερ και αυτό το έδειξε στην παράταση όπου είχε εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα και έτσι δεν μπορείς να αντιδράσεις.  Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είχαμε μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα.  Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα.

Πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να κυνηγήσουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Κόροιβο που είναι τελικός για μας.  Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 8 αγωνιστικές, θα ήταν πολύ καλό να κερδίζαμε ενώ τώρα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω.  Πρώτα να δούμε τα εντός έδρας και μετά τα εκτός. Στην τελευταία επίθεση ήταν επιλογή μου ο Λιθουανός να δημιουργήσει. Βρήκε το διάδρομο και οι έμπειροι παίκτες τα παίρνουν αυτά τα σουτ. Δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον από ένα σουτ.  Το τελευταίο σουτ είναι ευχή η κατάρα. 

Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά όταν πήραμε το προβάδισμα. Εκεί είχαμε βεβιασμένες επιθέσεις με τρίποντα. Έπρεπε εκεί να είμαστε περισσότερο ώριμοι για να ελέγξουμε το παιχνίδι». 

 

 

Διαβάστε επίσης