• 20 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Ασπίδα Ξάνθης 8-0: Ροτέισον με πολλά γκολ

 ΑΟΚ- Ασπίδα Ξάνθης 8-0: Ροτέισον με πολλά γκολ

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο ΑΟΚ πολύ νωρίς πήρε ένα σοβαρό προβάδισμα έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Δε συνάντησε τη παραμικρή δυσκολία απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολλές ελλείψεις  αλλά και χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές παράλληλα και αρκετά νέα παιδιά . Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Στα πρώτα 45 λεπτά ήταν το σκορ ήδη 5-0.

Εκπλήξεις επιφύλαξε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην αρχική ενδεκάδα, θέλοντας να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες. Ο Δήμιζας για πρώτη φορά δεν ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με τον Δεμένικο να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Βασικός στόπερ ο Τόσκας και βασικός στη μεσαία γραμμή ο Θωμαϊδης. Πρώτη φορά από την αρχή ο Λίτσκας ενώ παρέμεινε στην ενδεκάδα για τρίτο συνεχόμενο ματς ο Μπλιός.

Η διακύμανση του σκορ έδωσε την ευκαιρία στον Δερμιτζάκη να ξεκουράσει και άλλους βασικούς.

Στο 1` σέντρα Μπλιού, κεφαλιά του Τσούτση σε κόρνερ ο Κασάμπαλης

Στο 12` το 1-0 με τον Τσούτση, μετά από σέντρα του Μπλιού και πρώτο σουτ του Λίτσκα που βρήκε το δοκάρι.

Στο 15` με σουτ ο Γαβριηλίδης το 2-0 και στο 17` από κοντά ο Λίτσκας χάνει ένα σίγουρο γκολ. Στο 23` σέντρα ο Ζέρης κεφαλιά ο Τσούτσης το 3-0. Στο 28`σέντρα Λυμπεράκη, κεφαλιά του Λίτσκα σώζει ο Κασάμπαλης.  Στο 33` «τρύπωσε» στην περιοχή ο Ζέρης και με πλασέ το 4-0.   Στο 41` ο Τσούτσης μέσα από την περιοχή με σουτ  το 5-0 για το χατ τρικ.

Στο 53` αστόχησε μόνος του ο Μωυσίδης και στο 63` το σουτ του Λίτσκα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κασάμπαλης. Στο 70` με κεφαλιά ο Τσούτσης το 6-0 και το τέταρτο προσωπικό του γκολ.  Πριν στο 69` σουτ του Αδαμάκη έσωσε ο Κασάμπαλης. Στο 77` με κεφαλιά ο Αδαμάκης το 7-0.  Το 8-0 με Λίτσκα στο 81`  μετά από ωραία πάσα του Παπαδόπουλου.    Το πρώτο γκολ του Λίτσκα στην επιστροφή του στον ΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δεμένικος, Ζέρης 46` Μαλαμίδης , Λυμπεράκης 60` Αδαμάκης , Κασμερίδης 55` Τουμανίδης ,  Τόσκας, Γαβριηλίδης, Μπλιός, Θωμαϊδης, Βαλαβανόπουλος 66` Παπαδόπουλος , Τσούτσης, Λίτσκας.

Ασπίδα Ξάνθης:  Κασάμπαλης, Σαμαράς 65` Χατζηπαρασκευάς , Κοντογιαννίδης, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Μαλαδένης, Κωτίδης 65` Σαβόγλου ΙΙ, Δογανίδης 46` Μωυσίδης , Παπαδόπουλος 46` Κούπας , Σαβόγλου Ι.

Διαβάστε επίσης