• 16 Απριλίου 2024,

Άρης Βέρρος: Έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου

 Άρης Βέρρος: Έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου

Για τη Συμπαράταξη Πολιτών και τη νέα προεκλογική της προσπάθεια μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Άρης Βέρρος. Κινούμαστε, σημείωσε ο κ. Βέρρος, σύμφωνα με συγκεκριμένο σχεδιασμό. Παρατήρησε ότι λόγω του Κλεισθένη τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αφού, όπως τόνισε, όποιος δήμαρχος εκλεγεί θα πρέπει να συνεργαστεί και με άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Το δημοτικό συμβούλιο εξαιτίας του Κλεισθένη θα λειτουργεί ουσιαστικά, εξήγησε ο κ. Βέρρος, που σχετικά με τη διοίκηση της κ. Τσανάκα συμπύκνωσε την κριτική του στη φράση «4,5 χρόνια ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις». Αναφορικά με τις προεκλογικές του κινήσεις και τις επίσημες ανακοινώσεις των υποψηφίων του, ο κ. Βέρρος παρέπεμψε σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μετά την εορταστική περίοδο.

Όπως διευκρίνισε, είναι έτοιμο μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου του. Υπάρχουμε, τόνισε, οκτώ χρόνια κι έχουμε ήδη δείξει ποιοι είμαστε. Κατέληξε δε επισημαίνοντας ότι η Συμπαράταξη Πολιτών, ο ίδιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν το 2014 δεν ασκούν μόνο κριτική στη διοίκηση, αλλά πολύ συχνά διατυπώνουν και τις προτάσεις τους.

Καλά λόγια επεφύλαξε ο Άρης Βέρρος για τη Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Βρέθηκε την Κυριακή στην εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Φίλη. Η σχετική ανάρτηση του κ. Βέρρο στο facebook αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης δε χρειάζεται συστάσεις. Η δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια με μπροστάρη τον Καπλάνη Ιωσηφίδη είναι γνωστή σε όλη τη χώρα. Χρειάζεται όμως στήριξη και προσοχή. Χρειάζεται να σταθούμε υποστηρικτικά απέναντί της. ευελπιστώ ότι η παρουσία του τέως υπουργού παιδείας Νίκου Φίλη θα αποτελέσει μία ακόμη αφορμή, ώστε η κυβέρνηση να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης