• 29 Μαρτίου 2024,

Ατρόμητος Χαλκερού- Αναγέννηση Λιμεναρίων 0-1: Χρυσό γκολ από Παπαστεφάνου (Φωτογραφίες)

 Ατρόμητος Χαλκερού- Αναγέννηση Λιμεναρίων 0-1: Χρυσό γκολ από Παπαστεφάνου (Φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Το γκολ του Παπαστεφάνου στο 72` από την πάσα του Λορέντζου αποδείχθηκε χρυσό για την ομάδα του Τάσου Τσαπανίδη που επανήλθε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό σ` ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο Ατρόμητος με τρεις μεταγραφές στην ενδεκάδα(Ζουμπουλίδης, Γ. Σιδηρόπουλος, Νικολαϊδης) πάλεψε σε μεγάλο βαθμό αλλά είναι φανερό  ότι υστερεί στη δημιουργία των φάσεων. Χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση στην επίθεση. Η Αναγέννηση με Λαζαρίδη στο κέντρο είχε την καλή πάσα στο Α` μέρος, όταν βγήκε στην επανάληψη είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία. Σπουδαίο ταλέντο ο Μαλανδρής.  Γενικά όποιος έβαζε πρώτος το γκολ θα κέρδιζε. Στο 18` ο Μανδαλιανός αστόχησε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, στο 37` ανάποδο ψαλίδι του Αγγελίδη μπλόκαρε ο Καραβελίδης, στο 64`διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για κόκκινη στον Κοντογεωργίου αντί κίτρινη που του έβγαλε ο Μάνταλος(το βίντεο θα μας διαφωτίσει αν ήταν τελευταίος παίκτης ο Κοντογεωργίου) , στο 70` ωραίο φάουλ του Κοπανάκη λίγο άουτ, στο 72` μετά το γκολ του Παπαστεφάνου αποβλήθηκε για εξύβριση ο Αγγελίδης των φιλοξενούμενων και στο 90+ δε βρήκε στόχο ο Μανδαλιανός.

Ο Μάνταλος  ήταν πολύ κοντά σε όλες τις φάσεις.

Συνθέσεις.

Ατρόμητος Χαλκερού: Καραβελίδης, Γ. Σιδηρόπουλος, Βορίδης 46` Αντέσχος, Κοπανάκης, Καβουρίδης, Ζουμπουλίδης, Παντελόπουλος 60` Γλεντίδης, Μανδαλιανός, Σιδηρόπουλος Κ 66` Ταξίδης,  Βελήογλου.

Λιμενάρια: Βεζακιάδης, Μαλανδρής 90+ Σφηνογένης, Μαμουλάρι 90+ Μαριολίδης, Τζίνης, Γερογιάννης, Κοντογεωργίου, Χρυσάφης, Λαζαρίδης 46` Κουκουτάρης 85` Τσαπανίδης, Παπαστεφάνου, Αγγελίδης, Λορέντζος.

 

Διαβάστε επίσης