• 25 Απριλίου 2024,

Αύριο  η πρώτη του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη»

 Αύριο  η πρώτη του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη»

Αύριο το  απόγευμα (18.00)  ξεκινάει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου. Ένα ξεκίνημα εντελώς διαφορετικό από πέρσι αφού πλέον θα παίξει σε άλλη κατηγορία. Φεύγει από τη Γ` Εθνική, γίνεται ΠΑΕ και είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση που είναι η Football League.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γουνελάς και Νίκος Σουμουλίδης θα έχουν μπροστά τους ένα διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με πέρσι.

Αρκετοί είναι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ που δεν συνεχίζουν: Τόσκας, Κασμερίδης, Λυμπεράκης,  Ζέρης,  Γεμιστός, Τσούτσης, Βαλαβανόπουλος, Γιατσβίνοβιτς, Μπλιός, Ψάλτης, Λίτσκας,  Χατζηκυριάκου.   Μπορεί και άλλοι.

Για τα νέα πρόσωπα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με τους δικού μας υπολογισμούς θα δούμε σίγουρα τους : Καθάριο, Δόντσο, Ορφανίδη,  Σιαματά,  Στίκα και ίσως τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο.  Πάντοτε υπάρχει το φλερτ με τον Οκάν Σουλεϊμάν αλλά και τον Τσέχο πλάγιο επιθετικό.

Σίγουροι από το περσινό ρόστερ οι: Γ. Παπαδόπουλος, Δήμιζας, Γαβριηλίδης, Τουμανίδης, Θωμαϊδης, Κέρθι, Μαρκόπουλος, Ντουρτμές.

Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν κατά πάσα πιθανότητα και οι Μαλαμίδης, Παπαποστόλου, Αδαμάκης και στη διάρκεια θα κριθεί αν θα παραμείνουν.

Για όλα αυτά σήμερα θα υπάρχει μάλλον επίσημη ενημέρωση.  Οπότε ορισμένα γράφονται με κάθε επιφύλαξη.

Προπονήσεις θα γίνονται και στο Κρυονέρι ενώ για αυριο είναι προγραμματισμένα στο Περιγιάλι και τα δοκιμαστικά για την Κ-17.

 

Διαβάστε επίσης