«Χριστούγεννα – Πρωτούγεννα» σε όλο το δήμο Καβάλας

 «Χριστούγεννα – Πρωτούγεννα» σε όλο το δήμο Καβάλας

Η δήμαρχος Δήμητρα τσανάκα έχοντας δίπλα της γυναίκες στενούς συνεργάτες της, παρουσίασε χθες όλο το φετινό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα αρχίσουν στις 11 Δεκεμβρίου κι έχουν τίτλο «Χριστούγεννα – Πρωτούγεννα». Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και η Μαρία Καλέα, που έχει βοηθήσει στη χριστουγεννιάτικη διακόσμιση. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις εκδηλώσεις συμμετέχουν η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, το ΔΗΠΕΘΕ, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, οι τοπικοί σύλλογοι.

Η δήμαρχος εξήγησε ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλο το δήμο Καβάλας, στις γειτονιές και στα χωριά από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. Χαρακτήρισε ως ενδιαφέρον το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενώ το επίκεντρό του θα είναι τα παιδιά. Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται και ορισμένες καινοτόμες, όπως η γαστρονομία και οι κανταδόροι, όπως υπάρχουν και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με την κ. Τσανάκα, πρόκειται για ένα μωσαϊκό εκδηλώσεων, στην προετοιμασία των οποίων εργάστηκαν αρκετοί. Ξεχωριστές ευχαριστίες επεφύλαξε για το προσωπικό του δήμου και φυσικά στους συνεργάτες της. η Μαρία Φραντζεσκάκη επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα ήταν καρπός ομαδικής δουλειάς κι ευχαρίστησε το προσωπικό του δήμου.

 

Διαβάστε επίσης