ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η συνοικία του Περιγιαλίου, το κτίριο του ΤΕΙ και το Νοσοκομείο έχουν προτεραιότητα στο έργο της κατασκευής δικτύου οικιακού φυσικού αερίου στην Καβάλα. Δεν είναι σαφές ποιες άλλες περιοχές της πόλης θα επωφεληθούν. Το έργο δημοπρατείται τον Ιανουάριο με προοπτική έναρξης το Καλοκαίρι. Οικιακό φυσικό αέριο ζητά για την Ελευθερούπολη ο Δήμος Παγγαίου. Στην σχετική ημερίδα που έγινε στην Ξάνθη παρόντες ήταν εκπρόσωποι του ΤΕΙ και των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου.

 

Ο καθηγητής μέσης εκπαίδευσης Δημήτρης Θεοδωρίδης θα υποστηριχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θάσου. Εντός των ημερών ανακοινώνει υποψηφίους του ο Θόδωρος Μουριάδης. Ανακοίνωση για το συνέδριο του καπνού και το μουσείο καπνού από το Μάκη Παπαδόπουλο. Στην Καβάλα ήταν την Παρασκευή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου Ίσα θα παρακολουθήσει με δικηγόρο- εκπρόσωπο της τις εξελίξεις γύρω από την ίδια υπόθεση. Ένας χρόνος πέρασε από το «ξήλωμα» του φάρου στη Ραψάνη, ένας μήνας συμπληρώθηκε χθες από την κατάρρευση της γέφυρας. Με συνέντευξη τύπου ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Κώστας Μπαντίκος επιμένει στην πρόταση της υπηρεσίας για τη συγχώνευση του 20ου δημοτικού. Δηλώνει παραπονούμενος που δεν κλήθηκε στη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο. Συνεστίαση με ομιλία του Θανάση Παφίλη έκανε το ΚΚΕ Καβάλας το βράδυ του Σαββάτου.

 

Στις 10 το πρωί τελετή ονοματοδοσίας σε αίθουσα ακροατηρίου στο Δικαστήριο. Στη Ποταμιά της Θάσου για Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η ομάδα των Παραμυθάδων. Κλιμάκιο οδοντίατρων των Γιατρών του Κόσμου θα είναι αύριο στο σχολείο του Αμυγδαλεώνα.

 

Με νίκες συνέχισαν στην Γ’ Εθνική Νέστος- ΑΟΚ- Κεραυνός Πέρνης. Ισοπαλία του Αετού Οφρυνίου. Καλές εμφανίσεις αλλά ήττες της Energean Kavala BC και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ. Νίκησε την ομάδα της Κέρκυρας ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης