• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Την απαλλοτρίωση 3 μικρών οικοπέδων στην περιοχή του φάρου στην Παναγία επιδιώκει ο Δήμος Καβάλας προκειμένου να επανέλθει το δημοτικό έργο ανάπλασης, μελέτη και πρόταση του 2010. Η πρώτη απόφαση επί των απαλλοτριώσεων θα παρθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη. Το κόστος των απαλλοτριώσεων υπολογίζεται στις 100.000 ευρώ. Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης θα συζητηθεί και το έργο της Μεγάλης Λέσχης, είναι πιθανή μία ακόμη παράταση για την ολοκλήρωση του.

 

Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη σε συνέλευση των μελών της η Συμπαράταξη Πολιτών θα αποφασίσει τον υποψήφιο δήμαρχο της στις εκλογές του Μάη. 6η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι για νέες γυναίκες έως 20 ετών η Σταυρούλα Τσολακίδου. Τέλος του μήνα θα λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα σκακιού. Απόλυτη δικαίωση της επένδυσης στην Τόσκα με καλοκαιρινές πληρότητες άνω του 90%. Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου για τις διεκδικήσεις του Δήμου Καβάλας, θα επιδιώξει να έχει εντός της εβδομάδας ο Κώστας Μορφίδης. Πλήθος στελεχών της τοπικής ΝΔ στη Θεσσαλονίκη λόγω της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ετοιμάζεται η καταγγελία Χρυσομάλλη για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ, θα κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Γενική συνέλευση λογιστών φοροτεχνικών στις 5 Οκτώβρη. Στις 25 Σεπτέμβρη το ΤΕΕ ΑΜ οργανώνει εκδήλωση για το σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φεστιβάλ της ΚΝΕ, παρούσα και η Δήμαρχος. 62χρονος και 50χρονη συνελήφθησαν για κλοπή ποτών από ράφια σούπερ μάρκετ. Περιστατικό πνιγμού την Παρασκευή στους Αμμόλοφους.

 

Συνεχίζονται κι αυτήν την εβδομάδα οι προβολές ταινιών στο Ζέφυρο. Καβαλιώτες παίκτες του μπριτζ θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας. Σήμερα η πρώτη συνάντηση των Παραμυθάδων για την νέα Φθινοπωρινή περίοδο. Συνεχίζονται το πρωί οι εκδηλώσεις του Φυσιολατρικού Ομίλου στο παρεκκλήσι Σοφίας- Πίστεως και Αγάπης.

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ ο φιλικός αγώνας του ΑΟΚ με τον Κεραυνό Πέρνης. Την Τετάρτη το ντέρμπι για το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στο ΓΣΕ και την Energean Kavala BC. Σε φιλικά ματς το Σαββατοκύριακο ισόπαλος με το Καλαμπάκι ο Νέστος, νίκησε το Λαγκαδά ο Αετός Ορφανού.

 

 

Διαβάστε επίσης