• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ. «Λίγοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμη είναι η στιγμή για το εργοστάσιο» είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Βογιατζίδης. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν όσοι την περίοδο των κινητοποιήσεων ήταν στο πλευρό των πρώην απολυμένων. Σύμφωνα με το σωματείο η ΒΦΛ συνεχίζει να καθυστερεί την τήρηση της συμφωνίας με την οποία οι 180 επανήλθαν στην εργασία τους.

 

Ετοιμάζεται να ξαναλειτουργήσει το ξενοδοχείο Blue Bay στη Νέα Ηρακλείτσα. Σήμερα η απόφαση των υπαλλήλων για την πραγματοποίηση ή όχι εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Συμπληρωματική απαλλοτρίωση στην Παράκαμψη για την διευκόλυνση του έργου των διοδίων. Ουσιαστικά σταμάτησε ,εδώ και έναν μήνα, η διαδικασία σύνταξης πραγματογνωμοσύνης για τη γέφυρα που κατέρρευσε.

 

10 υποψήφιους από την Καβάλα παρουσίασε χθες ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Χωρίς ανακοινώσεις υποψηφίων η πρώτη προεκλογική εκδήλωση Κατσιμίγα. Το απόγευμα στο Γαλαξία ομιλία του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη. Πέμπτη και Παρασκευή στην Καβάλα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Όλοι ικανοποιημένοι από την πολύωρη ημερίδα για το μέλλον της Παναγίας. Πιο πολλές ακτές του Ν. Καβάλας το Καλοκαίρι με ναυαγοσώστες. Ανακοίνωση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο για την αναστολή λειτουργίας της Ρευματολογικής κλινικής. 64χρονος πέθανε ξαφνικά ενώ βρίσκονταν στο λιμάνι. Διακοπή ρεύματος το πρωί στο μικρό και μεγάλο Δάτο. Ο Δήμος Καβάλας ζητά από πολίτη χρήματα αν και αυτός τα έχει ήδη πληρώσει. Συνελήφθη 27χρονος, υπεύθυνος για 7 κλοπές στην Καβάλα.

 

Στο τέλος Μάρτη οι εκλογές για τη διοίκηση του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στις 7 το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» παρουσιάζεται το βιβλίο του ηθοποιού Δημήτρη Πιατά «Σινέ Λαύκος».

 

Επανήλθε στις νίκες ο ΑΟΚ επικρατώντας 2-1 του Ορφέα Ξάνθης. Παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία  ο Νέστος που νίκησε 1-0 τον Κεραυνό Πέρνης. Ηττήθηκε ο Αετός στο Καλαμπάκι. Μεγάλη νίκη το Σάββατο της Energean. Έχασαν τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλεϊ. Ηττήθηκε από τους Ίκαρους ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης