• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Στην πλήρη εξιχνίαση της ληστείας που έγινε ξημερώματα Παρασκευής σε ξενοδοχείο της πόλης έφθασε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Συνελήφθη ο ένας δράστης, οι έρευνες είναι κοντά στη σύλληψη και του δεύτερου. Εξετάζεται αν το πιστόλι του πρώτου δράση είναι το ίδιο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ο νεαρός συμπολίτης στο περιστατικό προ λίγων εβδομάδων στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου. Περιπετειώδης η σύλληψη του ενός δράστη, έγινε μετά από καταδίωξη στην οδό Ρωμανού νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Τα ξημερώματα γύρισαν από την Αθήνα τα λεωφορεία που μετέφεραν κατοίκους του Ν. Καβάλας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Δήλωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης του αντιπεριφερειάρχη Αλέξανδρου Ιωσηφίδη. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου είχαν το Σάββατο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τα χρήματα της ΣΑΤΑ και τα δύο προγράμματα του «Φιλόδημου» αναφέρει το υπουργείο ως πηγές χρηματοδότησης για τα έργα στο Περιγιάλι. Παράταση λίγων εβδομάδων στο έργο του νέου λιμανιού.

 

Ένα σωρό υποψήφιοι ήταν το τριήμερο σε εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας. Το απόγευμα συνεδρίαση με κοπή βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τους υποστηρικτές του Σώρρα η υποψηφιότητα Ξανθόπουλου. Αυτήν την εβδομάδα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Κώστας Κουνάκος. Τις επόμενες ημέρες εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου.

 

Η Πυροσβεστική υπηρεσία αντιμετώπισε άμεσα πυρκαγιά σε κουζίνα καταστήματος στην παραλία. Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα σε τμήμα της οδού Κουντουριώτου και στην οδό Γραβιάς. Μεγάλη διακοπή λόγω βλάβης το Σάββατο στο Δήμο Νέστου. Στο 35% η ανεργία στο Νομό Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΥΚ. Κυκλοφόρησαν τα πρώτα έντυπα του επόμενου αεροπορικού σόου.

 

Ικανοποίηση του συλλόγου των εθελοντών κατά του καρκίνου επειδή στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου απασχολούνται δύο γιατροί. Το απόγευμα κόβει την πίτα του το Περιφερειακό τμήμα Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού. Συνεχίζεται σε σχολεία του Νομού Καβάλας πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής σε παιδιά που χρηματοδοτεί ο ΟΠΑΠ.

 

Με γκολ των Βαλαβανόπουλου και Μαρκόπουλου ο ΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Κεραυνού Πέρνης, στην 9η συνεχόμενη νίκη του. Πρώτος στη βαθμολογία παραμένει ο Νέστος που κέρδισε στο Καλαμπάκι. Νίκη και για τον Αετό Ορφανού. Ηττήθηκαν η Energean και ο ΓΣΕ. Στις 7 το απόγευμα κόβει βασιλόπιτα η Λέσχη Φιλάθλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης