• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΗ 2019

453 είναι οι πρόσφυγες που αυτό το διάστημα φιλοξενούνται στη δομή του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Η μείωση τους είναι μάλλον προσωρινή αφού η δομή έχει δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων. Τα προβλήματα που υπάρχουν στο «Ασημακοπούλου» ανέδειξαν με δηλώσεις που έκαναν χθες τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θόδωρος Μπόνος, συντονιστής της ΝΕ Καβάλας.

 

Το βράδυ στην αγορά η Λευκή Νύχτα. Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα επίσκεψη στην Καβάλα του υπουργού Υγείας. Λίγοι καθηγητές στη χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ. Άργησε 4 χρόνια αλλά υλοποιείται κανονικά η διαγραφή χρεών στο ΙΚΑ ασφαλισμένων του Νομού που είχαν εισπράξει χωρίς να δικαιούνται οικογενειακό επίδομα. Η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Καβάλας επανέφερε το φως με λάμπες τύπου Led στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Αγίας Παρασκευής.

 

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινιάζει το βράδυ ο Βαγγέλης Παππάς. Ανακοίνωση Μουριάδη για την μέρα της μητέρας. Την Κυριακή εκδήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου στον Μπάτη για τον ίδιο λόγο. Στο διοικητήριο ήταν χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας. Σε ειδική συνεδρίαση του Πολυμελούς που θα γίνει αύριο η ανακήρυξη των υποψηφίων των δημοτικών εκλογών στο Ν. Καβάλας.

 

Τη Δευτέρα το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Επαγγελματίας με δημιουργική ευαισθησία κατασκεύασε παγκάκι μπροστά από την επιχείρηση του, στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Στις Κρηνίδες η σημερινή ενημερωτική εκδήλωση της ΑΝΚΑ για το πρόγραμμα Leader. Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις 8 επιχειρήσεων και λεωφορείων στη Θάσο.

 

Μαθητές γυμνασίου των Σερρών επισκέφθηκαν χθες το δημοτικό ναυτικό μουσείο. Την Κυριακή το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» συνεργασία Λυκείου Ελληνίδων- ΔΗΠΕΘΕ και Θρακικής στην παρουσίαση παραμυθιού από την Θράκη. Αρχίζει το απόγευμα στην Καβάλα η μουσική συνάντηση μαθητών μουσικών σχολείων.

 

Την Κυριακή ο Νέστους διεκδικεί την άνοδο του στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία. Αργότερα την ίδια μέρα η φιέστα του ΑΟΚ. Στο κολυμβητήριο βαλκανικοί αγώνες εφήβων- νεανίδων. Με Καρδίτσα και Αγρίνιο οι αναμετρήσεις μπάσκετ της Ένωσης και του ΓΣΕ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης