• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΗ 2019

Εντός των προσεχών ωρών ή λίγων ημερών ανακοινώνει η ΝΔ τους υποψήφιους βουλευτές της στο Νομό Καβάλας. Οι διεργασίες κυρίως στην Αθήνα έχουν κορυφωθεί ενώ οι ενδιαφερόμενοι στην Καβάλα ζουν στιγμές μεγάλης αγωνίας. Ουσιαστικά οι κενές θέσεις του ψηφοδελτίου είναι 2 κι οι υποψήφιοι να τις καλύψουν τουλάχιστον 7! Υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα θα είναι η Γιώτα Τσαρδακλή και ο Κωνσταντίνος Μαντέχος από τη Θάσο.

 

Αν και η κινητοποίηση των ιδιωτών εκπροσώπων διαγνωστικών εργαστηρίων έχει ανασταλεί, το απόγευμα στο Νοσοκομείο θα μπορούν να κάνουν χωρίς ραντεβού τις εξετάσεις τους ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ. Λόγω του δημοτικού έργου στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού έκλεισε ο προαύλιος χώρος που λειτουργούσε ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την απομάκρυνση από διάφορα σημεία της πόλης εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων. Με λίγο κόσμο άρχισαν χθες το απόγευμα οι εκδηλώσεις των φετινών Ελευθερίων.

 

Μετά από απουσία 2 ετών επανήλθε χθες προσωρινά στα δρομολόγια προς τα νησιά του Β. Αιγαίου μέσω του λιμανιού της Καβάλας το «Νήσος Ρόδος». Παραμένει ακινητοποιημένο λόγω βλάβης το υδροπτέρυγο. Δύο φορές συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο 30χρονη που διενεργούσε έρανο για δήθεν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

 

Μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Το βράδυ στον Άγιο Λουκά το λαϊκό γλέντι του συλλόγου της ίδιας συνοικίας. Το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» θεατρική παράσταση από την ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Το απόγευμα στο Επιμελητήριο η γενική συνέλευση του ΑΟΚ. Συνεχίζεται η συνεργασία του Μακεδονικού Αμισιανών με τον ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο. Ταρτάν απέκτησε το γήπεδο της Ελευθερούπολης.

 

 

Διαβάστε επίσης