• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ομόφωνα ενέκρινε χθες το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο την πρόταση σύμβασης με την Εγνατία Οδό για την εκπόνηση μελετών σε σχέση με την γέφυρα που κατέρρευσε μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Σε 6 μήνες θα διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το υπόλοιπο τμήμα της γέφυρας, σε τουλάχιστον δύο χρόνια θα είναι ώριμο να δημοπρατηθεί το απαραίτητο έργο. Πολλές επιφυλάξεις τόσο του Χρήστου Μέτιου όσο και των μελών του συμβουλίου για το ποιος ήταν αρμόδιος για τη συντήρηση της γέφυρας.

 

Το πρόγραμμα του για την πόλη της Καβάλας παρουσίασε χθες βράδυ σε εκδήλωση ο Άρης Βέρρος. Ανακοίνωσε 10 ακόμη υποψήφιους του. Συμφωνούν με την αμφιδρόμηση της οδού μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ασκούν κριτική επειδή η πρωτοβουλία άργησε. Σύμφωνα με τον Κώστα Κουνάκο η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου ερευνά τα οικονομικά του Δήμου, θέμα για το οποίο θα δώσει συνέντευξη τύπου. Το απόγευμα στην Καβάλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς. Την Κυριακή ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Δεν υπάρχουν νεότερα για την έκτακτη γενική συνέλευση στην εταιρία του Βιοτεχνικού Πάρκου, η οποία μάλλον δεν θα γίνει πριν το Πάσχα. Σε 40 λεπτά διανύει την απόσταση από την Καβάλα στη Θάσο το υδροπτέρυγο. Μετά το Πάσχα τα σωματεία των συνταξιούχων του Ν. Καβάλας θα συναντήσουν μία ακόμη φορά το διοικητή του Νοσοκομείου. Ο Δήμος Καβάλας καλεί επαγγελματίες να συνεργαστούν μαζί του για να διαθέτουν μέσω των επιχειρήσεων τους στους πολίτες τις κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης. Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Διεύθυνσης Υγείας για την επιτυχία των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας.

 

Συνεχίζεται το πρωί στην Δ. Καπναποθήκη η εκδήλωση των μαθητών με τίτλο «Γνωρίζω τη γειτονιά μου, γνωρίζω την πόλη μου». Εγκαινιάστηκε χθες το έργο επέκτασης του Γυμνασίου Ποδοχωρίου. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Τετάρτη εκδήλωση που έγινε στη Δ. Βιβλιοθήκη κι είχε θέμα τον αυτισμό.

 

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες στην ΕΠΣ Καβάλας για τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει την Μ. Τετάρτη. Αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή αναζητά ο ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης