• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη συναντούν και ενημερώνουν το πρωί οι 135 πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ. Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης προσπαθεί να οργανώσει σύσκεψη φορέων για το θέμα, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Ανακοινώσεις υπέρ των 135 εργαζόμενων από τις νομαρχιακές επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι ζητούν να τηρηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε αυτούς και τη ΒΦΛ που υπάρχει από τον Δεκέμβρη του 2017.

 

Με απόφαση του γενικού γραμματέα υποδομών του ίδιου υπουργείου εξελίσσεται η απαλλοτρίωση στην Παράκαμψη προκειμένου η Εγνατία Οδός ΑΕ να κατασκευάσει μετωπικά διόδια. Ο Υφυπουργός Οικονομικός Απόστολος Βεζυρόπουλος υπέγραψε απόφαση ευνοϊκών οικονομικών μέτρων για τη Θάσο λόγω των ζημιών που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις του περασμένου Νοέμβρη. Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη δηλώνει ο Γιάννης Πασχαλίδης. Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία, είπε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Πρωί και απόγευμα λειτουργεί σήμερα η αγορά.

 

Συμφωνία της Ενεργειακής Αιγαίου με τη ΔΕΠΑ για την εμπορική αξιοποίηση του αγωγού EastMed. Με την υφυπουργό Παιδείας συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συλλήψεις και στην Κεραμωτή για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Προσφυγή κατά της προφυλάκισης τους κατέθεσαν χθες οι 3 κατηγορούμενοι για την κλοπή των χρημάτων από την εταιρία σεκιούριτι.

 

Την Κυριακή το απόγευμα αναβιώνει στη Νέα Καρβάλη το έθιμο Σάγια. Ανήμερα των Θεοφανίων στη Νικήσιανη το έθιμο του «Αράπη». Πολύς κόσμος στη χθεσινή άφιξη του Άη Βασίλη με ιστιοπλοϊκό στο λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Ο διαιτητής Θεοδωρόπουλος από το Σύνδεσμο Φλώρινας στο ματς του ΑΟΚ με την Τρίγλια. Με το Νέστο προπονήθηκε χθες ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης