• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΗ 2019

Ταλαιπωρήθηκαν επιβάτες και οδηγοί αυτοκινήτων χθες το απόγευμα στη Θάσο λόγω μη εκτέλεσης του δρομολογίου των 7 από Λιμένα για Κεραμωτή. Το φέρι μποτ «Φιλιάγκος» τους ειδοποίησε να βγουν από το πλοίο κι έτσι ταξίδεψαν στην Κεραμωτή με καθυστέρηση μιας ώρας. Αν και στους επιβάτες ειπώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα πιστοποιητικά του πλοίου, πιθανότερο είναι η μη εκτέλεση του δρομολογίου να οφείλεται σε απόφαση της εταιρίας. Η οποία έχει σχέση με εκτέλεση επόμενων δρομολογίων σε συνδυασμό με τα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης του πληρώματος.

 

Στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματίας βρέθηκε χθες το μεσημέρι οδηγός Ταξί, τον οποίο μετά από επεισόδιο στην οδό Κουντουριώτου χτύπησε οδηγός άλλου επιβατικού αυτοκινήτου. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε αποθήκη κατοικίας στο Περιγιάλι. Στις 5.30 το απόγευμα στα δημοτικά κοιμητήρια η κηδεία του Αλέκου Μαλέπα.  Ενδιάμεσες εκπτώσεις από χθες στην αγορά, δεν είναι ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου από την πασχαλινή κίνηση.

 

Σήμερα στην Καβάλα ο Πάνος Καμμένος και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής η ομιλία Μητσοτάκη στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Διάφορες συναντήσεις στην πόλη μας είχε χθες ο πρώην Υπουργός Παναγιώτης Κουρουπλής. Εκδήλωση παρουσίασης υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΑΛ το απόγευμα της Δευτέρας σε αίθουσα ξενοδοχείου. Το οριστικό και πλήρες ψηφοδέλτιο του ανακοίνωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Βαγγέλη Παππά. Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο όλες οι υποψηφιότητες των δημοτικών εκλογών.

 

Το διήμερο 6 και 7 Μάη ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε διακοπές ρεύματος μέσα κι έξω από την Καβάλα. Από την Κυριακή ως την Τρίτη εκλογή νέας διοίκησης στο σωματείο Επισιτισμού- Τουρισμού. Ρεκόρ επισκεπτών στο Φρούριο τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Έργα 11,5 εκ ευρώ ζητά να χρηματοδοτηθούν από το Φιλόδημο η ΔΕΥΑΚ.

 

Ο Στρατός τιμά το πρωί στο στρατόπεδο Καρακώστα τη μνήμη του προστάτη του Αγίου Γεωργίου. Κορυφώνονται το πρωί στο Χαλκερό οι εκδηλώσεις για τη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του Πασχάλη Λαμπαρδή.

 

Άρχισε χθες η τοποθέτηση έτοιμου χόρτου στο Βερούλειο. Την Κυριακή ο ορεινός αγώνας δρόμου στο Παγγαίο. Αύριο το απόγευμα η Ένωση πρέπει να κερδίσει πάση θυσία το Ψυχικό. Την Κυριακή η αναμέτρηση του Νέστου στη Χαλκιδική.

Διαβάστε επίσης