• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι φορείς και οι υπηρεσίες του Νομού Καβάλας για τον κορωνοϊό και το ενδεχόμενο μετάδοσης του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ν. Ξάνθης. Στο μικροσκόπιο των αρχών είναι οι εργαζόμενοι που κάθε μέρα πηγαίνουν στην Ξάνθη για εργασία ή έρχονται από την Ξάνθη στην Καβάλα για τον ίδιο λόγο. Κλειδώνει από σήμερα το Πάρκο Φαλήρου. Προς επαναλειτουργία οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Παγγαίου. 6 αρνητικά αποτελέσματα σε ισάριθμα τεστ έλαβε χθες το Νοσοκομείο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ενημέρωση των πολιτών για τη νόσο από τους διοικητές των Νοσοκομείων στην ΑΜΘ.

 

Σφοδρή αντιπαράθεση μέσω δελτίων τύπου και δηλώσεων ανάμεσα σε Τάνια Ελευθεριάδου και Μακάριο Λαζαρίδη, αφορμή τα μέτρα στήριξης και η επέκταση τους στις λατομικές επιχειρήσεις. Η Ενεργειακή Αιγαίου μπορεί να ενταχθεί στα ίδια μέτρα κι έτσι να στηριχθεί η συνέχιση της δραστηριότητας στον Πρίνο. Διαμαρτύρεται η Ομοσπονδία επειδή πολλοί επαγγελματίες δεν θα επωφεληθούν των κυβερνητικών ανακοινώσεων. Ανακοίνωση στήριξης του Νίκου Παναγιωτόπουλου εξέδωσε η ΝΟΔΕ Καβάλας.

 

Χιόνια στα ορεινά του Νομού Καβάλας από την ευρισκόμενη σε εξέλιξη κακοκαιρία, χιονόνερο πριν λίγη ώρα στον Άγιο Σίλα. Σημαντική δωρεά 4 κλινών ΜΕΘ από τις εταιρίες των λιπασμάτων στο Νοσοκομείο. 2.000 γάντια στους αστυνομικούς του Νομού με την παρέμβαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Μαθητικές μετακινήσεις προηγούμενων μηνών πλήρωσε σε ΚΤΕΛ και Ταξί η Π.Ε. Καβάλας 1.000 χειρουργικές μάσκες έκανε δωρεά στο Νοσοκομείο ο Δήμος του Παγγαίου.

 

Έπαψε να λειτουργεί από χθες το γραφείο του Κυνηγητικού Συλλόγου Καβάλας, μεταφέρεται η γενική συνέλευση των μελών. Παραμένει κλειστό το γραφείο του συλλόγου Πνοή. Χειρουργικές μάσκες φτιάχνουν μέλη του συλλόγου της Χωράφας. Εντός της ημέρας η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου θα απαντήσει στην κριτική που της γίνεται για επιβολή επιπλέον τέλους 50 ευρώ στις κηδείες. Διαγωνισμό φωτογραφίας οργανώνει ο Δήμος της Θάσου με υλικό φωτογραφισμένο αυστηρά μέσα από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης