• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Έντονες είναι από χθες οι διαμαρτυρίες των επαγγελματιών τουρισμού του Ν. Καβάλας καθώς επίσης και των τοπικών φορέων για την Κυβερνητική απόφαση με την οποία κλείνουν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στο Νυμφαίο Ροδόπης. Επιστολή σε 5 υπουργούς και τους 4 βουλευτές του Ν. Καβάλας έστειλε ήδη το Επιμελητήριο. Η απόφαση πάρθηκε χωρίς καμία εξήγηση κι αιφνιδίασε όλους όσους επωφελούνται της εισόδου στην ΑΜΘ από τη Νυμφαία Ρουμάνων και Βούλγαρων τουριστών. Ανακοίνωση υπήρξε χθες από την Τάνια Ελευθεριάδου και το ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Στις 10 το πρωί φθάνει στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» η πρώτη πτήση εξωτερικού, προερχόμενη από το Ντίσελντορφ. Μέσω δωρεάς εταιρία της περιοχής θα κατασκευάσει νέα κουβούκλια στάσεων στη ΔΕ Φιλίππων και σε Ν. Καρβάλη- Χαλκερό ενώ ταυτόχρονα θα διαφημιστεί σε αυτά. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας διαψεύδει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαπός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ ήταν σε παλαιό σπίτι στην Καβάλα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Κύπρου.

 

Μετά από απόφαση του Θόδωρου Μουριάδη θα πληρωθούν κανονικά τη μισθοδοσία τους οι σχολικοί τροχονόμοι για το διάστημα που λόγω καραντίνας δεν λειτουργούσαν τα σχολεία. Τον ΟΛΚ και το Λιμεναρχείο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ. Ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε γνωστό ότι θα υπάρχει κάθε μέρα γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο παραλίας Οφρυνίου. Διήμερη αποχή από κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή ξεκινούν σήμερα οι λογιστές φοροτεχνικοί του Νομού Καβάλας. Επαναλειτουργούν από χθες Τόσκα και Εσπέρια. Δρομολόγια προς Καλαμίτσα- Μπάτη ξεκίνησε το Αστικό ΚΤΕΛ.

 

Μια ακόμη ενημέρωση των μελών του για θέματα πυρασφάλειας έκανε ο Σύλλογος Καταδρομέων. Έως τις 10 Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις παραστάσεις του φεστιβάλ Φιλίππων. Στο ΚΥ Πρίνου παραχωρεί για το Καλοκαίρι το Νοσοκομείο το νέο εξοπλισμό γρήγορων τεστ για τον κορωνοϊό. Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας.

 

Πρόσκληση από γραφείο μάνατζερ στον ΑΟΚ για προετοιμασία και φιλικά ματς στην Ιταλία.

 

 

Διαβάστε επίσης