• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ 2019

Απολύονται από την Αστυνομία δύο συνοριοφύλακες οι οποίοι από το 2001 εργάζονταν στο Ν. Καβάλας. Σύμφωνα με αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και δύο μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών τους βρέθηκαν να έχουν πλαστό πτυχίο Lower, το οποίο απέκτησαν όταν ήταν μαθητές. Το πτυχίο χορήγησε μετά από εξετάσεις φροντιστήριο ξένων γλωσσών της Καβάλας, το οποίο σήμερα δεν λειτουργεί λόγω συνταξιοδότησης του ιδιοκτήτη του.

 

Άγνωστοι δράστες στη 1 το βράδυ προκάλεσαν ζημιές σε εκλογικά περίπτερα στον Δ. Κήπο και στην πλατεία Καπνεργάτη. Το βράδυ οι κεντρικές ομιλίες του Θόδωρου Μουριάδη, του Άρη Βέρρου και του Κωστή Σιμιτσή. Το πρόγραμμα του παρουσίασε χθες ο Βαγγέλης Παππάς. Στο Εμπορικό Κέντρο αύριο βράδυ η ομιλία της Δήμητρας Τσανάκα. Ανακοίνωση για τον τρόπο που θα συνεργαστεί με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις εξέδωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Οριστικά δεν λαμβάνει άδεια λειτουργίας το εκλογικό κέντρο του Βασίλη Ξουλόγη στο κέντρο της Ελευθερούπολης. Με κείμενο που δημοσιοποίησε χθες ο Αργύρης Μπακιρτζής αναλύει τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει τον Θόδωρο Μουριάδη.

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου νοσηλεύεται οδηγός δικύκλου που τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Καβάλας μετά από σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Στο τέλος του μήνα το Επιμελητήριο διοργανώνει συνέδριο του δικτύου Enterprise Europe Network. Υπέρ της μονιμοποίησης των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου ο Γιώργος Γραμμένος. Συνεχίζεται η διαμαρτυρία των σχολικών καθαριστριών επειδή δεν θα εμπλακούν στον καθαρισμό των αιθουσών που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά τμήματα.

 

Η Δήμαρχος Καβάλας βράβευσε χθες τους μαθητές διακριθέντες στο διαγωνισμό της Microsoft. Κοινή δράση της ΔΙΑΜΑΘ και του κοινωνικού συνεταιρισμού Ευκάλυψις στα σχολεία της πόλης. 1.325 οι νέοι φοιτητές στην Καβάλα τον προσεχή Σεπτέμβρη.

 

Ηττήθηκε η Ένωση στην Πάτρα κι οριστικά υποβιβάζεται στην Α2. Υποσχέσεις έλαβαν οι ομάδες της νέας Γ’ εθνικής από τον Υπουργό Αθλητισμού για ενίσχυση της χρηματοδότησης τους. Δυναμική παρουσία του ταεκβοντό Καβάλας σε αγώνες στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε επίσης