ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ομαλά εξελίσσεται από το Φθινόπωρο μέχρι και σήμερα η εκπαιδευτική διαδικασία για τα παιδιά των προσφύγων. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε συνάντηση που έγινε στη δομή του «Ασημακοπούλου», στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus στο οποίο συμμετέχει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας. Περίπου 80 παιδιά προσφύγων έχουν καθημερινή εκπαιδευτική δραστηριότητα τόσο εντός της δομής όσο και σε σχολεία του Δήμου. Η χθεσινή συζήτηση αφορούσε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών προσφύγων.

 

Η αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε εταιρία που αποθηκεύει και διακινεί καύσιμα με έδρα στη Νέα Καρβάλη, επειδή βρέθηκε να μην τηρεί τους όρους της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Οι φορείς της Θάσου ετοιμάζονται να λάβουν μέρος σε εκθέσεις στα Βαλκάνια μέσω του οργανισμού τουρισμού του νησιού. Νεαρός οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το απόγευμα στο Ελαιοχώρι. Το δίκυκλο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κουβούκλιο στάσης.

 

Επίκαιρη ερώτηση για τα κτίρια ΟΘΑΚ και ΝΟΚ κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Πέθανε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού όπου ήταν κρατούμενος ο Θεόφιλος Σεχίδης. Ο σύλλογος κατοίκων της Παναγίας και ο σύλλογος αρχιτεκτόνων ετοιμάζουν ημερίδα για όλα τα θέματα της ιστορικής συνοικίας της πόλης. Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Καβαλιώτη με όχημα που είχε πινακίδες Βουλγαρίας. Πρόγραμμα επισκέψεων σε υπηρεσίες θα έχει σήμερα ο Μακάριος Λαζαρίδης. Σεμινάριο για τα μέλη του πραγματοποιεί τη Δευτέρα στο Επιμελητήριο ο σύλλογος λογιστών- φοροτεχνικών.

 

Το Σάββατο στην Παρουσία ο χορός της Λέσχης Ποντίων. Σήμερα το βράδυ κόβει βασιλόπιτα η Πνοή. Τη Δευτέρα εκλογές για τη νέα διοίκηση του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης.

 

Ρατσιστική επίθεση που έγινε σε βάρος του καταγγέλλει ο ποδοσφαιριστής του Νέστου Μικτσιάν. Διαψεύδει ανάμιξη παράγοντα του ο ΑΟΚ. Το μεσημέρι ο εξ αναβολής αγώνας του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας Λιμενάρια- Ορφέας.

 

Διαβάστε επίσης