ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ως τώρα οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό που έγινε χθες βράδυ στην Καβάλα με θύμα έναν 18χρονο. Ο άτυχος νέος πυροβολήθηκε στην πλάτη κι έπεσε νεκρός στην οδό Σωκράτους, στον Άη Γιώργη. Στα χέρια του κρατούσε χρήματα. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να έφυγε μέσω πυλωτής πολυκατοικίας προς το δρόμο πάνω από τη Δημοτική Αγορά. Έγινε μία προσαγωγή. Αρχικά η εκτίμηση των αρχών ήταν ότι ο 18χρονος έπεσε από κάποιο μπαλκόνι ή ταράτσα πολυκατοικίας.

 

Την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη η δίκη των 8 κατηγορούμενων για τα Καλοκαιρινά γεγονότα στο έργο του ΤΑΡ. Αστυνομικές πηγές από τη Διεύθυνση Καβάλας αναφέρουν ότι το σοβαρό περιστατικό σε καφενείο της Ζαρκαδιάς την Κυριακή το βράδυ δεν έγινε με αφορμή ποδοσφαιρικό αγώνα που εκείνη την ώρα έδειχνε η τηλεόραση. Στις 6.30 το απόγευμα η προεκλογική εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά. Τριήμερη αποχή από τα καθήκοντα τους λόγω της ίδρυσης νομικής σχολής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας αρχίζουν σήμερα οι δικηγόροι στην ΑΜΘ.  Αργεί αλλά εξελίσσεται ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια στην Εγνατία Οδό ΑΕ.

 

Με στοιχεία από το ιστορικό του έργου άρχισε την έρευνα για τα αίτια κατάρρευσης της γέφυρας ο πραγματογνώμονας μηχανικός. Προσωρινός ανάδοχος με έκπτωση 42% στο έργο της κεντρικής πλατείας. Στο ΠΕΠ της Περιφέρειας ΑΜΘ το έργο του δικτύου οικιακού φυσικού αερίου. Υποψηφίους της θα ανακοινώσει αύριο η Δήμαρχος. Δελτίο τύπου του Μάκη Παπαδόπουλου για την αναπτυξιακή προοπτική του έργου του σιδηρόδρομου. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας το πρωί στην οδό Βενιζέλου – κοντά στο Φάληρο- λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ. Ερώτηση Νίκου Παναγιωτόπουλου για τις άδειες αλίευσης τόνου.

 

Τελειώνει σήμερα η έκθεση ζωγραφικής «Τα καϊκια που πληγώναμε», η οποία φιλοξενήθηκε 20 μέρες στη Δ. Καπναποθήκη. Το όνομα του συνταξιούχου δικαστή Γεωργίου Βελλή θα πάρει αίθουσα ακροατηρίου στο δικαστικό μέγαρο. Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησαν μέσω του συλλόγου τους οι απόστρατοι σωμάτων ασφαλείας.

 

Χωρίς τον τιμωρημένο Τουμανίδη ο ΑΟΚ στο ματς με το Καλαμπάκι. Το μεσημέρι του Σαββάτου η αναμέτρηση του Αετού Οφρυνίου με τον Άρη Αβάτου.

 

Διαβάστε επίσης